• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBO
 • Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Ben jij recruiter en toe aan een volgende stap? Heb je leidinggevende kwaliteiten, ben je commercieel ingesteld en wil je je verder ontwikkelen in recruitment? Check dan eens of jij als kandidaat een match bent met deze vacature in Amsterdam!   

Wat ga je doen?
Aethon zoekt voor haar regiokantoor in Amsterdam een teamleider die de verantwoordelijke is voor de dagelijkse aansturing en de resultaten van het recruitmentteam. Dat team bestaat uit een teamlead (jij dus) en drie recruiters. Samen werven en selecteren jullie hoogopgeleide talenten voor de zorgsector in Randstad Noord, Aethon’s grootste regio met een grote klantvraag naar flexibel, enthousiast en hoogopgeleid talent.
 
Concreet betekent dit dat je met je klanten en accountmanagement bepaalt hoeveel en wat voor mensen waar en wanneer nodig zijn. Daarvoor doe je gedegen intakegesprekken. Om te bepalen waar je deze kandidaten kunt vinden, analyseer je doorlopend de arbeidsmarkt. Vervolgens bepaal je de doelgroep(en) en de wervingsstrategie. Je zorgt voor aansprekende vacatureteksten en kijkt via welke kanalen je de doelgroep kunt bereiken en verleiden. Dat kan via online vacatures, maar ook via een event dat je organiseert of met andere originele en onderscheidende wervingsacties. Als meewerkend voorman of -vrouw help je vervolgens ook zelf mee om de juiste kandidaten voor onze klanten te selecteren. Omdat je graag feeling houdt met de basis, maar vooral omdat je het gewoon  nog steeds heerlijk vindt om goeie kandidaten te vinden, boeien en binden en vervolgens je klant blij te maken! Daarmee draag je bij aan de omzetgroei en doelstellingen van Aethon.
 
Natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen. Je team helpt je bij alle analyses en het uitvoeren van de strategieën, maar je werkt ook nauw samen met de experts op de afdelingen marketing en online op het hoofdkantoor in Rijswijk om je doelstellingen te halen. Je onderhoudt daarnaast actief contact met de verschillende stakeholders binnen en buiten Aethon en je rapporteert aan de landelijke Manager Recruitment Rinske de Haan.
 
Waar ga je werken?
Aethon is een innovatieve HR-Partner, die zorginstellingen helpt om flexibeler te zijn en die een oplossing biedt voor de maatschappelijke problemen in de zorg. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector.
We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar. Ook op de lange termijn wil Aethon bijdragen aan een kwalitatief betere en betaalbare gezondheidszorg.
 
Vestiging Amsterdam
Aethon heeft vestigingen in Rijswijk (ons hoofdkantoor), Eindhoven, Zwolle en jouw nieuwe werkplek Amsterdam. In Amsterdam zitten we in het Eurocenter II op de Barbara Strozzilaan in Amsterdam Zuid, vlakbij station RAI. Een hip en modern kantoorgebouw, van alle gemakken voorzien aan de bruisende Amsterdamse Zuidas.
 
Onze Amsterdamse vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon. Dat doen we op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier.
We geloven dat het altijd beter kan. 
 

Jouw talent

Jij bent een expert op het gebied van arbeidsbemiddeling en weet jouw kennis enthousiast en doelgericht over te brengen op het team. Je doet dingen vaak nét even anders: origineler, slimmer en effectiever. Daarnaast:
 • Heb je een relevant HBO-diploma;
 • Heb je ten minste twee jaar ervaring in de recruitmentbranche, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau of een werving- en selectiebureau;
 • Ben je in staat om een team aan te sturen (te zorgen voor een efficiënte inzet van de resources en het bepalen van de prioriteiten), bij voorkeur heb je daar al wat ervaring mee;
 • Ben je bekend en vertrouwd met targets, heb je oog (en oor) voor de belangen van klant en kandidaat en zit verbeteren en professionaliseren in je DNA.

Wij bieden jou

 • Een prima salaris van ca. € 3.400,- (o.b.v. fulltime/40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een leaseauto, een bonusregeling en prima overige arbeidsvoorwaarden, zoals een iPhone, laptop, pensioenregeling en 24 vrije dagen per jaar;
 • Een heerlijke werkplek aan de Amsterdamse Zuidas en ook daar is de cultuur gericht op groeien en ontwikkelen (dat roept iedereen, maar bij ons is het écht zo!);
 • Een intern opleidingstraject;
 • Diverse uitjes en activiteiten van onze zéér actieve personeelsvereniging én het jaarlijkse Aethon-weekend (geloof ons, dat wil je meegemaakt hebben!).
 
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in recruitment en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Teamlead Recruitment bij Aethon in Amsterdam? Onstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer!

Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Rinske den Haan (Manager Recruitment) via rinske.denhaan@aethon.nl of 06 4696 2394.

Aethon is constant in beweging. Kan jij niet wachten om mee te gaan in deze beweging en om samen met ons het verschil te maken in de zorg? Solliciteer dan nu!