• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Wil jij je verder ontwikkelen in online marketing? Strategische content en creatieve campagnes ontwikkelen? Een expert worden op het gebied van Social Media, arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding? Dan hopen we dat je Aethon selecteert als jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Aethon is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg en de (lokale) overheid en voor ons hoofdkantoor in Rijswijk zoeken we een Content Marketeer die ons helpt met leadgeneratie en brand awareness. Over onze sector zijn zóveel mooie verhalen te vertellen! Aan jou de taak om deze te verzamelen en om te zetten in pakkende, aansprekende en onderscheidende content: teksten natuurlijk, maar net zo goed video’s, fotografie, animaties, you name it! Al die content plaats je volgens een contentkalender die je opstelt, bewaakt en continu aanvult met nieuwe creatieve ideeën. Je bent verantwoordelijk voor onze Social kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), maar ook voor veel content op onze website en onze e-mailmarketing. Je schrijft, produceert, plaatst en zorgt dat je content goed vindbaar en zichtbaar is voor onze klanten (B-t-B) en kandidaten (B-t-C). Je werkt nauw samen met een senior collega van wie je veel kunt leren!
 
Een flink gedeelte van je tijd besteed je ook aan het bijhouden van trends en ontwikkelingen binnen onze markten en doelgroepen, jij weet namelijk als geen ander dat kennis van onze markten en doelgroepen een absolute must is om effectieve content te produceren. Je leest, (onder)zoekt, praat, luistert en zorgt dat je weet wat onze klanten en kandidaten beweegt en bezighoudt. Je manager is Nikéy Bakker (Manager Marketing & Communicatie).
 
Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de (lokale) overheid en bij woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.


Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en ons hoofdkantoor staat in Rijswijk (jouw werkplek). Je gaat werken in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).
 
Jouw team
Het Marketing & Communicatieteam bestaat naast manager Nikéy uit een senior content marketeer (we hebben bíjna een naam voor je), event marketeer Sofie, grafisch designer Steven en interne communicatiespecialist Laura. Er wordt nauw samengewerkt met de collega’s van Central Recruitment die bij ons zitten.

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft er in, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en creatieve online marketeer die wil leren en ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En verder:
 • Heb je een relevante HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld marketing en communicatie of commerciële economie;
 • Heb je ten minste twee jaar ervaring als content marketeer, bijvoorbeeld in de arbeidsbemiddeling of zakelijke dienstverlening;
 • Ben je een kei in de Nederlandse taal (nóóit te betrappen op ‘hun hebben’ en ‘groter als’);
 • Heb je weinig ruzie met deadlines en vind je een beetje werkdruk geen probleem.

Wij bieden jou

 
 • Ontwikkeling van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding;
 • Een salaris tussen de € 2.750 en € 3.250 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, laptop, telefoon en een goeie pensioenregeling;
 • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!
 
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Online Content Marketeer bij Aethon in Rijswijk? Ontstijg jezelf! Begin nu. Solliciteer!
Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Nikéy Bakker (Manager Marketing & Communicatie) via nikey.bakker@aethon.nl of 06 1109 7101).
We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!