• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Zwolle

Jouw uitdaging

Als recruiter Zorg ben jij verantwoordelijk voor het enthousiasmeren, aannemen en plaatsen van kwalitatieve medewerkers die ons concept uitdragen en mogelijk maken. In je rol als recruiter heb jij een belangrijke taak in het team; jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van onze student medewerkers. Met jouw commerciële oog weet je precies hoe je onze doelgroep aanspreekt en enthousiasmeert. Ben jij er klaar voor om Regio Noordoost verder op de kaart te zetten en wil jij werken in een jong en dynamisch team? Noordoost bundelt haar krachten samen en gaat vol gas voor de 100%. #Samen staat voorop in ons team, want dan bereik je tenslotte meer dan alleen.

Hoe ziet een week er uit?
Maandagochtend 08.30 uur, je start met een goede bak koffie, praat bij met je collega’s over het weekend en gaat aan de slag. Er zijn een aantal sollicitaties binnen gekomen. Jij bekijkt de binnengekomen CV’s en beoordeelt of dit past bij het profiel van onze klant. Na een telefonische intake, heb jij een sollicitatiegesprek ingepland. Omdat jij meerdere vacatures te vervullen hebt, zoek jij pro-actief op diverse jobboards en benader jij tien kandidaten. Door deze telefonische intakes heb jij een duidelijk beeld gekregen en besluit je een aantal uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Dinsdagochtend 08.30 uur, je hebt vandaag een sollicitatiegesprek gepland. Voordat de kandidaat komt bekijk je nogmaals het CV en neem je de behoefte van de klant door, zo ben je goed voorbereid! Uit het gesprek blijkt dat dit de juiste kandidaat is. Je maakt van de kandidaat een echte Aethon medewerker en voorziet deze persoon van de nodige informatie. Daarnaast bedenk je vandaag creatieve acties en kom je steeds weer met nieuwe ideeën om naamsbekendheid te creëren en studenten te benaderen.

Woensdag, vandaag heb jij om 11.00 uur een overleg met Marketing om jullie nieuwe social media campagne verder uit te werken. Ook neem jij vandaag de binnengekomen sollicitaties verder in behandeling en neem je telefonisch contact met de sollicitanten op.
Donderdag 08.30 uur, vandaag benader jij de studieverenigingen waarmee je eerder contact hebt gehad. Door jouw positieve energie en creatieve ideeën, zijn zij enthousiast geworden. Jullie plannen een afspraak in voor morgen om verdere mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken. Daarnaast heb jij vandaag nog drie sollicitatiegesprekken staan.

Vrijdag 08.30 uur. Om 10 uur komt een studievereniging langs. Jij hebt al een aantal innovatieve ideeën op papier gezet waarmee jij de studievereniging weet te enthousiasmeren. Jij vertelt ze tijdens het gesprek alles over Aethon, wat wij doen en wat wij bieden. Dat is tenslotte een uniek concept! Om 13.00 uur volgt een werkoverleg. Met jou team bespreek je de wervingsbehoefte per klant en hoor je van de Talentmanager hoe de medewerkers het doen op de werkvloer. Tussen 16.30 en 17.00 uur uur sluit jij de dag af met een vrijdagmiddagborrel. Even bijkletsen met je collega’s, een goed begin van je weekend.

Of je ervaring moet hebben met de zorg?
Dat is niet nodig. Wij vinden het wel belangrijk dat jij affiniteit hebt met de zorg en dat je een bijdrage wilt leveren aan het verminderen van de tekorten in deze sector.

Jouw talent

 • Je bent in het bezit van een hbo- of wo- diploma;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving;
 • Jij bent authentiek en kan je goed inleven in onze doelgroep;
 • Jij zit vol energie en weet van aanpakken;
 • Je hebt affiniteit met de zorgbranche;
 • Jij hebt een hoog energieniveau en wil iedere dag beter worden in je vak.
Kan jij niet wachten om samen met ons het verschil te maken in de zorg? Solliciteer dan nu!
 

Wij bieden jou

 • Een fantastische werkplek, Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus
 • Een marktconform salaris + fijne bonusregeling
 • Fijne arbeidsvoorwaarden; o.a. een Iphone en een laptop
 • Intern opleidingstraject
 • Aethon weekenden; geloof me, die wil je meegemaakt hebben