• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBO
 • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Als Recruiter ben jij degene die zorgt voor een continue instroom van hét talent binnen ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties in Nederland. Zo werf je studenten, starters én ervaren kandidaten, schrijf je hippe vacatureteksten en voer je telefonische intakes en sollicitatiegesprekken. 

Je bent creatief, hebt altijd je pitch klaar en weet hoe je ieder individueel talent aan ons kunt binden. Hierbij werk je nauw samen met je accountmanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het inzetten en ontwikkelen van de professionals die jij vindt en bindt. Samen vullen jullie de vraag van onze opdrachtgevers in. Met jouw proactieve houding zorg je dat je onze klanten snel leert kennen om voor hen het juiste talent te vinden.

Je vaste werkplek is ons hoofdkantoor in Rijswijk. 

Is dit jouw ideale dag?
9.00 uur:
Je begint met een sollicitatiegesprek. Uiteraard heb je het juiste voorwerk gedaan, het CV van de
kandidaat uitvoerig bekeken en vragen opgesteld.
 
10.00 uur:
Het was een goede kandidaat! Je bespreekt de kandidaat meteen met de accountmanager.
 
11.00 uur:
Team overleg! We zoeken per direct een ervaren fulltime medewerker voor bij een van onze klanten. Je duikt meteen in LinkedIn en gaat geschikte kandidaten benaderen.
 
12.00 uur:
Tijd om te lunchen! Samen met je collega’s bestel je broodjes.
 
13.00 uur:
In de middag kijk je naar de sollicitaties die binnen zijn gekomen. Je maakt een selectie en je
benadert de geschikte kandidaten.

14:00 uur:
Tussendoor bel je snel nog een van jou Young Professionals. Hij heeft vandaag zijn eerste werkdag en je belt om te kijken hoe het gaat. 

15.00 uur:
Je stapt in de auto voor een sollicitatiegesprek op locatie. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en zo krijg je meteen een duidelijk beeld van de behoefte van de klant. Twee vliegen in één klap dus!
 
16.00 uur:
Het was een goed sollicitatiegesprek. Op locatie check je nog even je e-mail. Marketing heeft een voorzet gedaan voor een nieuwe werving van kandidaten. Je geeft nog een laatste input voordat de campagne online gaat.
 
17.00 uur:
Het is vrijdag, dus op naar kantoor want het is tijd voor de vrijdagmiddagborrel! 

DE OPLEIDING

Aan de slag als recruiter binnen Aethon betekent een stap in jouw carrière. Binnen onze Aecademy word je opgeleid tot een specialist op onderwerpen binnen je vakgebied, zoals: searchen, pitchen en onderhandelen. Maar ook op onderwerpen op marketing- en ‘employer branding’-vlak.

Natuurlijk staan we ook stil bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen maken we een doorgroei-traject met ambitie, dat aansluit bij jouw toekomstplaatje.

Jouw talent

 • Je bent in het bezit van een hbo- of wo- diploma;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een commerciele omgeving;
 • Jij bent authentiek en kan je goed inleven in onze doelgroep;
 • Je hebt affiniteit met onze branches;
 • Jij hebt een hoog energieniveau en wil iedere dag beter worden in je vak.

Wij bieden jou

 • Een fantastische werkplek, Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus
 • Een marktconform salaris + fijne bonusregeling
 • Fijne arbeidsvoorwaarden; o.a. iPhone en een laptop
 • Aethon Intern opleidingstraject
 • Aethon weekenden; geloof me, die wil je meegemaakt hebben

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de zesde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award en de Uitzendondernemer van het jaar 2017. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.