• Dienstverband Parttime
 • Aantal uren per week 24 - 32 uur
 • Opleiding HBO
 • Locatie Nederland

Jouw uitdaging

WANTED: HBO-V’ER VOOR KWALITEITSVERBETERING ZORG
Trotse bezitter van je diploma Verpleegkunde en op zoek naar de superstart van jouw zorgcarrière? Gaat jouw hart sneller kloppen van verbeteren? Bruis je van ambitie en wil jij jezelf ontwikkelen met een post-HBO traject? Start dan met het Traineeship Verpleegkunde!

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?
06.30 UUR:  Jouw wekker rinkelt lekker op tijd. Rond 8:00 uur is jouw werkdag al in volle gang. Mevrouw Jansen, een cliënt uit jouw wijk, is gisteravond gevallen en onderzocht in het ziekenhuis. Gelukkig mocht ze vrij snel weer terug naar huis. Jij bent vanochtend meteen op pad gegaan om te kijken hoe het met haar gaat. Ze is hartstikke blij om je te zien en toch wat geschrokken. Door haar val loopt ze moeizaam dus help je haar met de dagelijkse basiszorg.

09.00 UUR:  Wanneer ook de steunkousen weer zitten zoals het hoort, is mevrouw Jansen zichtbaar opgelucht. Wel moet ze bepaalde medicatie blijven slikken, dus help je haar ook hiermee. Je beoordeelt welke zorg er nog meer nodig is. Gelukkig heb je een groot netwerk en connecties binnen de gemeente. Zo regel jij direct dat mevrouw Jansen wordt geholpen met haar nieuwe medicatie. Weer een cliënt blij gemaakt vandaag: hoe fijn is dat!

12.00 UUR:  Met een voldaan gevoel stort je je op de kwaliteitsopdracht binnen de instelling waar je werkt. Ideaal dat je daar ook écht ruimte en tijd voor krijgt, ondanks de tekorten. Jij houdt je bezig met de coördinatie van complexe zorg en zit midden in een ingewikkeld implementatieproces. Gelukkig heb je vorige week een onderwijsdag gevolgd en kwam leidinggeven aan professionals aan bod. Je zit boordevol inspiratie over hoe je dit gaat aanpakken en morgen presenteer je dit aan je team!

14.00 UUR:  Na de voorbereiding stond nog een gesprek met het management hierover gepland. Samen sparren met verschillende niveaus binnen de organisatie: jij wordt er helemaal happy van!

16.00 UUR:  In de Aethon-auto-rit naar huis word je gebeld door de accountmanager van Aethon. Na dit eerste Traineeship-jaar ga je aan de slag in een totaal andere setting. Je vindt het heerlijk dat je zelf bepaalt waar je jezelf in wilt ontwikkelen! En ja, de keuze is reuze: want naast de thuiszorg kun je ook aan de slag in een intramurale setting, gehandicaptenzorg of GGZ-instelling.

Wat is het volgende dat jij gaat ontdekken? Bij het Traineeship Verpleegkunde bij Aethon staan jouw ambities en dromen centraal!

Jouw talent

 • Je hebt je diploma HBO-V (bijna) behaald*
 • ​Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring
 • Je bent ondernemend en ambitieus
 • Je bent gericht op samenwerken en netwerken
 • Je hebt je rijbewijs op zak en een stoep om jouw lease-auto te parkeren
* Studeer jij nog, maar wil jij je wel alvast aanmelden? Dat kan! Vanaf je vierde studiejaar HBO-V kun je je inschrijven voor het Traineeship Verpleegkunde. Je komt in aanmerking zodra je bent afgestudeerd én je BIG-registratie hebt.

Wij bieden jou

ALS TRAINEE AAN DE SLAG! WHY?

 • Jouw professionaliteit krijgt een flinke boost.  Je zet jouw expertise en skills in om een organisatie verder te helpen en richt je volledig op jouw taken als zorgprofessional.
 • Een boost voor je CV en V&V-certificaat én een post-HBO achter je naam. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit van de zorg en organisatie, voorzie jij je V&V-kwaliteitsregister alvast van 144 punten. En het opledingstraject is natuurlijk een dikke plus op je cv!
 • Je mag verschillende afdelingen uitproberen. Als professional krijg je de kans om bij een organisatie op veel verschillende afdelingen ervaring op te doen. Hiermee ontwikkel je niet alleen razendsnel jouw competenties, maar ook jouw netwerk.
 • Vaste baangarantie bij de tofste werkgevers. Samen met jouw accountmanager stippel je jouw carrièrepaadje uit. Zodra je drijfveren en ambities duidelijk zijn, gaan we op zoek naar de beste opdracht en opdrachtgever. En na twee jaar kun je lekker op je plek blijven: vaste baangarantie, check!
 • Een lekker salaris.  Met een startsalaris vanaf 2.500,- euro per maand zit je - om in voetbaltermen te praten - in het linker rijtje van de competentie. Dat wil zeggen: bij de winnaars. Waarschijnlijk niet het belangrijkste van jouw werk. Maar wel lekker toch?

Over Aethon

Aethon verbindt young professionals zoals jij aan de beste carrières in de Zorg. Aethon vindt het belangrijk om samen te praten over jouw doelen en groei. Samen met jou én onze opdrachtgevers.
Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan. Meld je dan vandaag nog aan voor het Traineeship verpleegkunde. Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op om jouw wensen te bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.