• Dienstverband Parttime
 • Opleiding HBOMBO
 • Locatie Eindhoven

Jouw uitdaging

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe collega’s voor onze klanten; woning corporaties en gemeenten. Je werkt nauw samen met onze vaste recruiter en bent samen met haar verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van kandidaten. Je werft talenten en starters. Je schrijft vacatureteksten, maakt selecties, en je voert telefonische intakes en sollicitatiegesprekken.

Ter ondersteuning van de recruiter ben je verantwoordelijk voor alle administratieve processen. Denk hierbij aan het uitnodigen, inplannen, documenteren en afwijzen van kandidaten. Het searchen en benaderen van talenten op LinkedIn vind je leuk om te doen. Je bent bekend met de diverse mogelijkheden om social media in te zetten om talent aan te trekken.

De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid, maar geeft tegelijkertijd veel vrijheid. Je werkt op ons hoofdkantoor in Eindhoven.

Is dit jouw ideale dag?
Je begint de dag met een sollicitatiegesprek. Uiteraard heb je het nodige voorwerk gedaan, heb je het CV van de kandidaat uitvoerig bekeken en vragen opgesteld. Daarna staat er een meeting met een business unit manager ingepland. Jullie bespreken het profiel voor een nieuwe recruiter. Na dit gesprek heb jij genoeg informatie om een vacaturetekst te schrijven. In de middag kijk je naar de cv’s die binnen zijn gekomen. Je maakt een selectie en je bespreekt welke kandidaten jij geschikt acht. Deze kandidaten ga je inplannen voor een eerste gesprek. Op LinkedIn benader je 10 potentiele kandidaten met een persoonlijk bericht. Nu afwachten of er iemand geïnteresseerd is om in gesprek te gaan. Morgen staat er een meeting met marketing op het programma waarin jullie gaan werken aan nieuwe plannen om geschikte kandidaten te werven.

Jouw talent

 • Met jouw professionele voorkomen ga je ons helpen het unieke Aethon concept verder uit te bouwen.
 • Je bent een interessante en geïnteresseerde gesprekspartner voor het talent dat wij werven.
 • Je bent kritisch, je kunt goed luisteren, je bent gestructureerd en secuur.
 • Je hebt een zesde zintuig en mensenkennis.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt een hoog energieniveau in de juiste balans. Hiermee bereik jij jouw doelen. Als persoon weet je wie je bent en wat je belangrijk vindt.
 • Je ben in bezit van een mbo4- of hbo-diploma
 • Je hebt 1-3 jaar relevante ervaring.
 • Je zoekt een baan voor 24 uur per week, met als standplaats ons kantoor in Eindhoven

Zien we jou volgende week?

Als het antwoord op de bovenstaande vragen ‘ja!’ is, komen we graag met jou in contact. Stuur je CV & motivatie naar carriere@aethon.nl, t.a.v. Dyantha Rambhadjan. Telefoonnummer: 088 035 15 00.

Wij bieden jou

Gezellige werksfeer bij AethonWij bieden jou een prettige werkomgeving met leuke, gezellige, gedreven collega's
Doorgroeimogelijkheden bij AethonWe investeren in jouw talent dat we samen verder gaan ontwikkelen

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij) banen in de zorg, overheid en financiële dienstverlening. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we trotse winnaar van de Gouden Gazelle Award. Daarmee behoren we al drie jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.