• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Heb jij met succes zakelijke concepten op de markt gebracht? En ben je er klaar voor om samen met onze business unit Zorg onze dienstverlening scherper in de markt te zetten? Start dan direct als Marketing Business Partner bij Aethon!

WAT GA JE DOEN?
Je gaat onze business opschroeven, door Aethon sterk in de markt te zetten, naamsbekendheid te vergroten en qualified leads te genereren aan zowel de sales- als de recruitmentkant.  
 
HOE DOE JE DAT?
Dat doe je door altijd op de hoogte te zijn van relevante ontwikkelingen binnen onze nichemarkten en alle bijbehorende kennis op te halen bij jouw collega’s, klanten en medewerkers. Door deze kennis om te zetten in ideeën en acties, zorg je voor relevante en onderscheidende initiatieven.
 
DOE JE DAT ALLEEN?
Zeker niet! Bij Aethon sta je er nooit alleen voor. Als Marketing Business Partner werk je nauw samen met de marketingexperts in jouw team én jouw collega’s binnen de zorg en publieke markt, zoals Regiomanagers, Accountmanagers en Recruiters.

AMBITIE – ENERGIE – SAMEN – AUTHENTHIEK   
Dat ben jij!
Onderaan de streep ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van marktbewerkingsacties, genereren van leads en vernieuwen van de huidige concepten.
 
AAN DE SLAG
De zorgsector heeft te maken met grote uitdagingen op het gebied van goed personeel. Met die uitdaging ga jij aan de slag. Samen met jouw collega’s zoek je naar de juiste locaties en middelen om onze dienstverlening zo goed mogelijk in de markt te zetten. Het doel is om talent te verbinden en op die manier HR business partner te worden van onze opdrachtgevers binnen de zorgsector. 
 
CARRIÈREKANSEN EN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN?
Ja, ook jouw talent gaan we verder ontwikkelen.
 

Jouw talent

De Marketing Business Partner die het beste bij ons past, heeft de volgende talenten:
 • Commerciële drive: Jij bent verantwoordelijk voor het genereren van qualified leads, aan de klant- en medewerkerzijde. Kansen ombuigen naar marktbewerkingsacties is jouw expertise.
 • Strategisch en conceptueel: Je bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, ziet kansen en bedreigingen, en speelt hier op in door strategische marketingacties te lanceren, huidige concepten te innoveren en nieuwe concepten te lanceren.
 • Creatief: Er komen minstens 3 nieuwe ideeën voor marktbewerkingsacties en dienstinnovaties naar boven die haalbaar en verdedigbaar zijn.
 • Communicatieve verbinder: Je communiceert niet in jargon, maar weet marketing, sales en recruitment efficiënt en effectief met elkaar te verbinden. Jij bent een stevige gesprekspartner voor de business.
 • Ervaring:   Je bent minstens 5 jaar actief in het ontwikkelen van markten en daarbij behorende plannen, acties en innovaties.

Wij bieden jou

 • Een fantastische werkplek; Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus
 • Fijne arbeidsvoorwaarden: Iphone & laptop van de zaak
 • Aanvullend pensioen
 • Werken bij hét talentontwikkelbedrijf van Nederland: jouw talent maken we groter door gerichte opleiding, coaching en begeleiding

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de vierde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award en de Uitzendondernemer van het jaar 2017. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.