• Dienstverband Bijbaan
 • Aantal uren per week 16 - 24 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Eindhoven

Jouw uitdaging

Als talentscout ben je verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe collega’s voor onze klanten; woning corporaties en gemeenten. Je werkt nauw samen met onze vaste recruiter en bent samen met haar verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van kandidaten. Je werft talenten en starters. Je schrijft vacatureteksten, maakt selecties, en je voert telefonische intakes en sollicitatiegesprekken. 

Ter ondersteuning van de recruiter ben je verantwoordelijk voor alle administratieve processen. Denk hierbij aan het uitnodigen, inplannen, documenteren en afwijzen van kandidaten. Het searchen en benaderen van talenten op LinkedIn vind je leuk om te doen. Je bent bekend met de diverse mogelijkheden om social media in te zetten om talent aan te trekken.

De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid, maar geeft tegelijkertijd veel vrijheid. Je werkt op ons kantoor in Eindhoven

Is dit jouw ideale dag?
09:00 UUR
Je begint de dag met een sollicitatiegesprek. Uiteraard heb je het nodige voorwerk gedaan, heb je het CV van de kandidaat uitvoerig bekeken en vragen opgesteld.

11:00 UUR
Daarna staat er een meeting met een business unit manager ingepland. Jullie bespreken het profiel voor een nieuwe recruiter. Na dit gesprek heb jij genoeg informatie om een vacaturetekst te schrijven.

12:00 UUR
LUNCHTIJD! Samen met je collega's loop je naar de supermarkt en haal je een lekker sapje, zodat je er straks weer tegenaan kan. 

13:00 UUR
In de middag kijk je naar de cv’s die binnen zijn gekomen. Je maakt een selectie en je bespreekt welke kandidaten jij geschikt acht. Deze kandidaten ga je inplannen voor een eerste gesprek. Op LinkedIn benader je nog 10 potentiële kandidaten met een persoonlijk bericht. Nu afwachten of er iemand geïnteresseerd is om in gesprek te gaan.

15:00 UUR
Maandag staat er een meeting met marketing op het programma waarin jullie gaan werken aan nieuwe plannen om geschikte kandidaten te werven. Jij bereidt jouw deel alvast voor. 

17:00 UUR 
Tijd voor weekend! Het is vrijdag, dus dat betekent tijd voor de vrijdagmiddagborrel. 
 

Jouw talent

 • Met jouw professionele voorkomen ga je ons helpen het unieke Aethon concept verder uit te bouwen.
 • Je bent een interessante en geïnteresseerde gesprekspartner voor het talent dat wij werven.
 • Je bent kritisch, je kunt goed luisteren, je bent gestructureerd en secuur.
 • Je hebt een hoog energieniveau in de juiste balans. Hiermee bereik jij jouw doelen. Als persoon weet je wie je bent en wat je belangrijk vindt.
 • Je volgt momenteel een HBO of WO opleiding of zoekt een parttime functie. 
 • Je zoekt een (bij)baan voor 2 tot 5 dagen per week, met als standplaats ons kantoor in Eindhoven.

 

Wij bieden jou

 • Jouw talent wordt beloond met een salaris van 10 euro bruto per uur
 • Wij bieden jou een prettige werkomgeving met leuke, gezellige, gedreven collega's
 • We investeren in jouw talent dat we samen verder gaan ontwikkelen

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de vierde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award en de Uitzendondernemer van het jaar 2017. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.