• Dienstverband Fulltime
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Opleiding HBOMBO
  • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Wat ga je doen? 
Als medewerker accounting en debiteurenbeheer heb je een breed takenpakket. Zo ben je niet alleen verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van A tot Z, je draagt ook de zorg voor (het voorbereiden van) een deel van de financiële rapportages. Vanuit ons hoofdkantoor in Rijswijk geef jij vorm aan deze functie. Jij bepaalt zelf de koers en hebt dan ook een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
Deze functie is zeker niet alleen uitvoerend! Je bent er verantwoordelijk voor om de niet of laat betalende klanten en medewerkers van onze organisatie telefonisch te herinneren. Hierbij hoort de uitdaging om deze debiteuren professioneel en klantgericht te helpen hun betaalgedrag te verbeteren. Daarnaast ben je als medewerker accounting verantwoordelijk voor het dagelijks boeken en rapporteren van diverse liquide middelen, het registreren en verwerken van inkoopfacturen en declaraties, het vastleggen en boeken van memoriaalboekingen. Verder zal je je bezig gaan houden met het specificeren, analyseren, verklaren én rapporteren van grootboekrekeningen en het eventueel oplossen van verschillen.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je krijgt van ons veel vrijheid. We gaan ervan uit dat je die gebruikt om mee te groeien met de organisatie. Dat vraagt best wat van je. Jij brengt de werkprocessen in kaart, signaleert verbeteringen en stelt werkprocessen op. Waar nodig ondersteun je de afdeling accounting op administratief gebied, o.a. treasury en maandafsluiting activiteiten. 

Wie helpt jou groeien?
Aethon is een club slimme mensen. Je kunt dus van iedereen leren. Jij rapporteert rechtstreeks aan de manager finance & control. 

Jouw talent

  • Mbo of Hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring binnen een financiële omgeving is een vereiste;
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent vasthoudend en proactief.

Wij bieden jou

  • De unieke kans om mee te groeien met de organisatie;
  • Een goed aanvullend pensioen; 
  • Een fantastische werkplek; Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus. 

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.
 
We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat.