• Dienstverband Fulltime
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Opleiding HBO
  • Locatie Rotterdam

Jouw uitdaging

Bijt jij je graag vast in complexe vragen op het gebied van burgerzaken? Haal jij plezier uit het verzorgen van goede informatievoorziening en advisering aan uiteenlopende partijen? Word je enthousiast van het zo goed mogelijk beantwoorden van een vraag of het oplossen van een probleem van een inwoner? Kun jij een vraagstuk vanuit een helicopterview bekijken en de juiste personen met elkaar in contact brengen? En ben jij klantgericht, communicatief sterk en houd je van een uitdaging? Stuur dan je motivatie naar ons toe en kom ons team versterken.

Wat ga je doen?

·        Behandelen van complexe burgerzaken producten (naturalisatie, IPR, verkiezingen, audits);

·        Zorgdragen voor informatieverstrekking en advisering aan verschillende doelgroepen, jouw vakkennis is altijd up-to-date;

·        Aanwezig zijn op de zes servicepunten in de Hoeksche Waard om met de inwoner een oplossing voor een probleem of antwoord op de vraag te vinden;

·        Verrichten van administratieve taken en het opstellen van beschikkingen, verklaringen en aktes;

·        Afhandelen en controleren in de backoffice van frontoffice aanvragen (in het kader van functiescheiding);

·        Je bent vraagbaak voor je collega’s voor inhoudelijk complexe vragen.

Als specialist publiekszaken werk je binnen het team publiekszaken. Dit team bestaat uit kwaliteitsadviseurs, -medewerkers publiekszaken en specialisten en frontoffice medewerkers begraven. Het team bewaakt de kwaliteit van de publieke dienstverlening, is verantwoordelijk voor complexe en specialistische burgerzakenproducten en het begraafbeleid en bijbehorende administratie. Team publiekszaken werkt samen met team frontoffice, en heeft een belangrijke rol in de frontoffice op de zes servicepunten, verspreid in de Hoeksche Waard. Samen met de organisatie dragen wij 100% dienstverlenend zijn uit met ons hart en geven wij invulling aan de principes: persoonlijk, dichtbij en gastvrij.

 

Jouw talent

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt aantoonbare ervaring met bovengenoemde burgerzaken producten
  • Je bent flexibel, neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden jou

  • De functie van specialist publiekszaken is gewaardeerd in schaal 8
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt een contract van 32 uur per week


Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.