• Dienstverband Fulltime
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Opleiding HBO
  • Locatie Leiden

Jouw uitdaging

Een nieuwe baby, een verhuizing naar het buitenland of je eerste rijbewijs. Voorbeelden van onderwerpen waarmee de burgers zich wenden tot het team Burgerzaken van de gemeente. Steeds meer via digitale services. Onze burgers verwachten in alle gevallen snel, adequaat en klantgericht te worden geholpen en dat levert jou als medewerker Burgerzaken een gevarieerde functie op. Met je collega’s uit de focusgroep én de andere collega’s van Burgerzaken werk je aan excellente dienstverlening binnen een veranderende en steeds complexere omgeving, waar óók zaken als gegevensbeveiliging of identiteitsfraude een rol spelen. Met elkaar slagen jullie erin om alle veranderingen samen te laten gaan met aandacht voor het proces en het continu verhogen van het niveau van dienstverlening. Zo werken jullie nu meer procesgericht en doen jullie alle werkzaamheden van aanvraag tot verwerking in de basisregistratie en zelfs het afhandelen van bezwaarschriften.

Wij zijn een fan van “hostmanship” en dat zie je terug in onze dienstverlening. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een innovatieve, inspirerende omgeving waar je veel contact met klanten hebt en waarbij de focus ligt op verhuizing, 1e vestiging, RNI, adresonderzoek, adoptie en transgender? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast je werkzaamheden krijg je de kans om je via de Aethon Aecademy verder te ontwikkelen, op het gebied van burgerzaken ambacht, persoonlijke ontwikkeling, modernisering en digitalisering.

Jouw talent

Jij weet flexibiliteit te combineren met klantgerichtheid. Je kunt jezelf prima uitdrukken in het Nederlands én het Engels. Je hebt van nature een proactieve instelling en ziet waar dingen beter kunnen. Je bent niet bang om dan het initiatief te nemen. Je weet je hoofd koel te houden en jouw hostmanship blijft overeind, ook als je soms met lastige situaties te maken krijgt. En je beschikt over:
  • een hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van en ervaring met het werk van Burgerzaken, inclusief relevante wet- en regelgeving (zoals de Rijkswet op het Nederlanderschap, internationaal privaatrecht of buitenlands personen- en familierecht).

Wij bieden jou

  • De functie is gewaardeerd in schaal 8
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto
  • Ontwikkel mogelijkheden d.m.v. de Aethon Aecademy

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.