• Dienstverband Parttime
 • Aantal uren per week 16 - 24 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Beweeg jij je graag veilig binnen de gebaande paden of ontdek jij graag zelf de weg naar succes? Krijg jij energie van een ontzettend hard groeiend bedrijf, waar jij ruimte krijgt om mee te werken aan een professionaliseringsslag? Dan hebben wij jou hard nodig!

De harde groei van de organisatie brengt dagelijks vele uitdagingen met zich mee. Er heerst een sterke dynamiek. Regiomanagers hebben advies nodig en de medewerkers een luisterend oor. Je helpt management én medewerkers vooruit. Wij zoeken daarom een HR Business Partner -ter vervanging van zwangerschapsverlof- die stevig in zijn of haar schoenen staat en de schakel kan vormen tussen de business en de medewerkers.

Een daadkrachtige werkhouding, de handen uit de mouwen steken en oplossingsgerichtheid, dat is wat onze HR Business Partner zou omschrijven. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele HR-proces binnen jouw eigen business unit. Sparringpartner, aanspreekpunt, adviseur, vertrouwenspersoon, je bent het allemaal. Je weet hierin de juiste balans te vinden tussen het werkgevers- en werknemersbelang. Uitdagingen in de business zie jij als mooie kansen om het HR-beleid te verbeteren en waar nodig aan te passen. Buiten de dagelijkse gang van zaken, pak je ook projecten op die leiden tot een duurzame verbetering van de business unit en de organisatie.

Je bent in staat om zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau te schakelen. Hierbij kun je denken aan instroom, doorstroom, uitstroom, arbeidsvoorwaarden, talent ontwikkeling, verbeterplannen, ziekteverzuim, strategische personeelsplanning en alle andere onderwerpen waarvan jij denkt dat het onze medewerkers en ons bedrijf verder helpt. Je bent op de hoogte van relevante wetgeving zoals arbeidsrecht en wet Poortwachter. Tevens heb je ervaring met het voeren van inhoudelijke gesprekken, waarin je niet terugdeinst om vanuit jouw expertise een eerlijk advies te geven. Vanzelfsprekend ben je ook accuraat en goed in staat om te plannen en te organiseren.

Je bent onderdeel van een HR team bestaande uit een HR Manager, twee HR Business Partners voor de business units Aethon Zorg, Aethon Publica, Aethon Holding en twee HR medewerkers. Het team werkt hard, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig maar hecht. We deinzen er niet voor terug om elkaar aan te spreken wanneer dit nodig is, alles om elkaar en de organisatie vooruit te helpen!

Een van de huidige HR Businesspartners gaat met zwangerschapsverlof, wij verwachten dat je van februari tot en met juli 2019, 24 uur per week beschikbaar bent. Wil je meer weten? Kom gerust langs om een beeld te krijgen van de organisatie en een kop koffie te drinken.

Jouw talent

 • Je bent sociaal, verbindend en assertief;
 • Je bent een heldere, prettige en kritische gesprekspartner;
 • Je hebt het vermogen om je aan te passen aan de gesprekspartner en de situatie;
 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en bij voorkeur een afgeronde Wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een HR gerelateerde functie;
 • Je bent drie dagen per week beschikbaar (24 uur).

Wij bieden jou

 • Goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Laptop en Iphone
 • Enthousiaste collega’s
 • Een fantastische werkplek; Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de zesde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award en de Uitzendondernemer van het jaar 2017. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.