• Dienstverband Bijbaan
 • Aantal uren per week 8 - 16 uur
 • Opleiding MBOHBOWO
 • Locatie Ede

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Student Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is deze vacature van Verzorgende (niveau 2) bij Vilente in Ede (regio Ede, Wageningen) iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je ondersteunt ouderen en hulpbehoevenden in onze woonzorgcentra met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, wassen, het aantrekken van steunkousen, eten en drinken en mondverzorging. Je zet het ontbijt klaar, schenkt koffie in voor de bewoners en kookt met en voor cliënten. Daarnaast stimuleer je cliënten om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die op de locatie worden georganiseerd en zorg je voor een veilige, opgeruimde en gezellige leefomgeving.

Voor je start bij Vilente volg je via Aethon de basis- en transfertraining. Met het behaalde waardevolle certificaat mag je ADL handelingen uitvoeren (niveau 2). Je werkt samen met de collega’s van Vilente, maar ook met diverse Aethon-collega’s. De cliënten vragen het nodige van de medewerkers, er wordt dan ook stevig doorgewerkt. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en maakt onvergetelijke momenten mee. Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of vakantie!

Waar ga je werken?
Vilente is een van de grotere zorgorganisaties in de regio Ede, Wageningen, Renkum. In onze woonzorgcentra wonen voornamelijk cliënten die psychogeriatrische en somatische zorg nodig hebben. Niet het systeem, maar de ruim 1100 medewerkers en onze cliënten staan centraal bij Vilente, het thuisgevoel en de persoonlijke benadering zijn daarbij uitgangspunt.

Locaties
Namens Vilente draai je dagdiensten (start tussen 7-8u en einde tussen 11-15u) of avonddiensten (start tussen 14-17u en einde tussen 20-23u) in één van onze drie locaties in Ede, zoals bijvoorbeeld in De Klinkenberg aan het Concordiahof. Een nieuw kleinschalig woonzorgcentrum, prachtig gelegen midden in de wijk, vlakbij winkels en bos. Of in het moderne en warm ingerichte St. Barbara in het groene Minster Aalbersepark, dichtbij station Ede-Wageningen, of in het stijlvolle woonzorgcentrum De Pleinen aan de Pollenstein, gelegen in een levendige wijk naast winkelcentrum Bellestein. Alle locaties zijn goed bereikbaar per fiets, scooter of auto én met het OV!

Je werkt gemiddeld 2 diensten per week (totaal zo’n 8 tot 12 uur), meer mag altijd. Je beschikbaarheid stem je af via de Aethon-app. Als student zorgverlener doe je betekenisvol werk en verrijk je je CV met relevante werkervaring. Uiteraard word je vakkundig ingewerkt door ervaren collega’s, wel zo prettig!
 

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent iemand die oudere, kwetsbare mensen een thuisgevoel kan geven, ze worden blij van je! Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en krijgt energie van het helpen van anderen. En verder:
 • Volg je een relevante (MBO, HBO of WO) zorgopleiding
 • Ben je gemiddeld 16 uur per week beschikbaar om 2 diensten (8 à 12 uur) te werken (dag- en/of avonddiensten). Tijdens je co-schappen, stages of vakantie zijn we hier natuurlijk flexibel in
 • Ben je een teamspeler die wil blijven leren en ontwikkelen én die graag iets betekent voor anderen!

Wat bieden we je?
 • Een prima uurloon van €10,96 (ca. €1.709,- bruto per maand o.b.v. fulltime/36u)
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (als je OV-kaart niet geldig is) en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op
 • Een opleiding Basis- en Transfertraining via Aethon met waardevolle certificaat (niveau 2)
 • Een betekenisvolle en flexibele bijbaan in je eigen omgeving waarin je zelf bepaalt hoe vaak en hoe lang je werkt
 • Bovendien een bijbaan waarin je veel leert, praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die vaak al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele bijbaan waarmee je als Student Zorgverlener waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Lies van Engelen (recruiter) via lies.vanengelen@aethon.nl of +31621894240.

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Vilente, een zorgorganisatie in de regio Ede, Renkum en Wageningen waar cliënten zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen en 1.100 medewerkers een fijne werkplek vinden!
 

Solliciteer