• Dienstverband Bijbaan
 • Aantal uren per week 8 - 16 uur
 • Opleiding MBOHBOWO
 • Locatie Regio Groningen

Jouw uitdaging

Maak het verschil in de zorg. Start vandaag.
Volg jij een zorgstudie? Wil jij naast je colleges en studieboeken ook praktijkervaring opdoen in de zorg? Bij Aethon kun jij groeien, ontwikkelen en leren in een goedbetaalde, flexibele bijbaan in de ouderenzorg! 

Wij zijn Aethon. Wij begeleiden je, én dagen je uit om een kickstart in de zorg te maken! Wij verbinden ambitieuze zorgstudenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook in jouw regio, bij een zorgorganisatie die onder andere wijkverpleging biedt aan ouderen in de regio Groningen. 
 
Voor je aan de slag gaat volg je via ons een korte training. Hiermee behaal je een waardevol certificaat. Hierna ben je bevoegd om te helpen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), en diverse medische handelingen uit te voeren. Daarna ga je zelfstandig aan de slag in de thuiszorg, waar je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. Kortom, een leerzame en uitdagende bijbaan, die door flexibele werktijden te combineren is met studie, stage of vakantie.  

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag in de regio Groningen. Hierbij kun je denken aan Winschoten, Groningen, Veendam en Ten Boer. Je biedt ouderen en hulpbehoevenden de zorg die zij nodig hebben, zodat zij nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven leven. Hierbij moet je denken aan het verrichten van ADL-zorg handelingen zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Máár je werk is breder dan dit, je helpt jouw cliënten ook bij het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, bij het zwachtelen, katheterzorg, stomazorg, en het toedienen van insuline. Het werken met tilliften en rapporteren zijn tevens onderdeel van het werk. 
Kortom: hele diverse taken, waarin je op verschillende manieren veel voor de ouderen kunt betekenen.  

Zelfstandig werken in een team 
Iedere dienst start vanuit een vaste vertreklocatie, óf je gaat rechtstreeks vanuit huis naar je route. Voor je vertrekt bespreek jij jouw route met het wijkteam. Afhankelijk van de wijk, bezoek jij de cliënten met de auto of per fiets. Tijdens je diensten werk je alleen en zelfstandig, maar wel met de zekerheid dat je met vragen altijd kunt bellen met een ervaren collega. Wel zo prettig! Tijdens je eerste 3 tot 5 inwerkdiensten word je begeleid door een ervaren collega uit je team. 

Jouw talent

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar (waarvan je 8-12 uur kunt werken) verdeeld over minimaal 2 diensten. Deze uren zijn flexibel in te plannen door middel van een app waarin je zelf je beschikbaarheid doorgeeft;
 • Je volgt één van de volgende studies: HBO-verpleegkunde; Geneeskunde; Verloskunde; Biomedische / Gezondheidswetenschappen; Ergotherapie; Fysiotherapie; MBO-Verpleegkunde; of een andere relevante zorggerelateerde opleiding;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig maar geeft ook goed je grenzen aan.
 • Afhankelijk van je woonplaats is het bezit van rijbewijs B een pré.

Wij bieden jou

5 redenen waarom je zou moeten solliciteren 

 • Je verdient goed: tussen de 10 en 12 euro per uur. 
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen uit te voeren 
 • Je werkt alleen en zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring.  
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie 
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes  
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Ontstijg jezelf. Begin nu. 
 

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma's. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuiteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat.