• Dienstverband Fulltime
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Ben jij ervaren op het gebied van online marketing, ontwikkeling van strategische content en creatieve campagnes? Ben je thuis in de wereld van Social Media, arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding? En wil je verder meegroeien en ontwikkelen met een jonge en dynamische club in de arbeidsbemiddeling? Dan hopen we dat je Aethon selecteert als jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Wij zijn Aethon, actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg en de (lokale) overheid en voor ons hoofdkantoor in Rijswijk zoeken we een Senior Online Content Marketeer. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is leadgeneratie en het creëren van brand awareness. Over onze sector zijn zóveel mooie verhalen te vertellen! Aan jou de taak om deze verhalen te vertellen en te delen richting klanten (B-t-B) en kandidaten (B-t-C) door middel van aansprekende en onderscheidende content: teksten natuurlijk, maar net zo goed video’s, fotografie, animaties, you name it! De kanalen die je hiervoor gebruikt en waar je verantwoordelijk voor bent, zijn onze Socials (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), onze website en e-mailings. Je schrijft, produceert, plaatst en zorgt dat je content goed vindbaar en zichtbaar is. Je werkt nauw samen met een collega, die je ook coacht. Als Senior ben je verantwoordelijk voor het stakeholdermanagement, de contentkalender, de selectie en aansturing van leveranciers en je komt regelmatig met nieuwe creatieve ideeën.
 
Je zorgt ook dat er bij jou en je collega’s voldoende markt- en doelgroepenkennis aanwezig is. Hiertoe besteed je tijd aan het bijhouden van trends en ontwikkelingen. Je leest, (onder)zoekt, praat, luistert en zorgt dat je weet wat onze klanten en kandidaten beweegt en bezighoudt en deelt deze kennis binnen de organisatie. Je rapporteert aan Nikéy Bakker (Manager Marketing & Communicatie).
 
Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de (lokale) overheid en bij woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en ons hoofdkantoor staat in Rijswijk (jouw werkplek). Je gaat werken in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).
 
Jouw team
Het Marketing & Communicatieteam bestaat naast manager Nikéy uit een (jr) content marketeer (we hebben hem of haar bíjna…), event marketeer Sofie, grafisch designer Steven en interne communicatiespecialist Laura. Er wordt nauw samengewerkt met de collega’s van Central Recruitment die bij ons zitten.
 

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft er in, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en creatieve online marketeer met senioriteit die verder wil leren en ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En daarnaast:
 • Heb je een relevante WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld marketing en communicatie;
 • Heb je tenminste vier jaar ervaring als content marketeer, bijvoorbeeld in de arbeidsbemiddeling of zakelijke dienstverlening;
 • Ben je een kei in de Nederlandse taal (nóóit te betrappen op ‘hun hebben’ en ‘groter als’);
 • Heb je ervaring met projectmanagement en vind je het leuk om een collega te coachen.

Wij bieden jou

 • De mogelijkheid om je eigen strategie te ontwikkelen en deze (met collega’s) zelf uit te voeren in een dynamische en snelgroeiende omgeving
 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling, écht goeie koffie, elke vers fruit en een zéér actieve personeelsvereniging
 • Verdere ontwikkeling van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Online Content Marketeer bij Aethon in Rijswijk? Ontstijg jezelf! Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Nikéy Bakker (Manager Marketing & Communicatie) via nikey.bakker@aethon.nl of 06 1109 7101).

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!
 

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.
 
We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat.