Ontstijg jezelf

Begin nu.

Aanmoedigers van ontwikkeling, in alles wat we doen. Bij ons krijg jij de kans om jouw studie vorm te geven en om je drijfveren binnen jouw vakgebied te ontplooien. We bieden je een (bij)baan in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporatie of kinderopvang. We begeleiden je en dagen je uit met een studiegerelateerde (bij)baan die bij je past.  

De besten van morgen beginnen vandaag. Wanneer begin jij?

Ga aan de slag in deze sectoren

Zorg

Alles over werken in de zorg
Lees meer over Zorg
Alle vacatures

Overheid

Alles over werken bij de overheid
Lees meer over Overheid
Alle vacatures

Woningcorporatie

Alles over werken bij een woningcorporatie
Lees meer over Woningcorporatie
Alle vacatures

Kinderopvang

Alles over werken in de kinderopvang
Lees meer over Kinderopvang
Alle vacatures

Ontwikkel, leer en groei

Haal alles uit jouw studententijd met Aethon Kickstart

Aethon Kickstart geeft jou tips, ervaringen en relevante artikelen die je helpen bij de eerste stap in jouw carrière, alles uit je studie(leven) te halen en volop te genieten van je vrije tijd. Rechtstreeks in je inbox of op Aethon Kickstart.

Ontdek Aethon Kickstart

Altijd in ontwikkeling met onze Aethon Aecademy

De sector waarin jij komt te werken is altijd aan verandering onderhevig. Daarom wil jij je blijven ontwikkelen. De Aethon Aecademy investeert in jouw ontwikkeling en groei. Je kunt groeien door onze opleidingsprogramma’s, trainingen in jouw inhoudelijke vakgebied en persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk de mogelijkheden

Je carrière in stroomversnelling

Ook na je studie kun je bij ons terecht. Bij onze grote zus Samen Professionals helpen we je aan een baan in de zorg, het onderwijs, bij de overheid of woningcorporatie op basis van detachering. Net zo flexibel als je van Aethon gewend bent, met focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw pad