Flexibiliteit

Werk wanneer het jou uitkomt naast je studie

Flexibiliteit

Doe relevante werkervaring op

Studiegerelateerde bijbaan die goed op je CV staat

Doe relevante werkervaring op

Opleidingen & Trainingen

Volg trainingen om nóg beter te worden in wat je doet

Opleidingen & Trainingen

EEN BIJBAAN VOOR DE ZOMER ÉN DAARNA!

5 redenen waarom wij de perfecte bijbaan voor jou hebben:
1. Je kunt lekker bijverdienen
2. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je werkt
3. Je hebt een uitdagende (bij)baan 
4. Je ontwikkelt een relevant netwerk
5. Je verrijkt je CV met inhoudelijke werkervaring, gratis opleidingen en trainingen
  
Kies in welke sector jij wilt werken:

1. PUBLIEKE SECTOR.
Burgers of huurders zo goed mogelijk helpen, dat is jouw uitdaging! Als medewerker telefonie, balie en receptie heb je een afwisselende job voor min. 16 uur per week waarbij je veel verschillende mensen spreekt, vragen beantwoordt en advies geeft. Als klantcontact medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van een gemeente of woningcorporatie. Telefonie-ervaring is een pré. Je verdient tenminste tussen de €10 en €12 per uur (afhankelijk van de sector en klant).
 
2. ZORG.
Je volgt een zorggerelateerde studie. Je kunt in ieder geval 8 uur per week werken. Je doet niets liever dan mensen helpen, verzorgen en verplegen. Met een certificaat waarmee je medische handelingen mag uitvoeren, ga je naast de algemene dagelijkse zorg, ook op een hoger niveau aan de slag! Denk hierbij aan medicatie delen en toedienen, wondverzorging en injecteren. Dit doe je natuurlijk niet voor niets, je verdient meer dan €12 per uur (excl. ORT).
 
3. ZORGVERVOER.
Ben jij sociaal, heb je een rijbewijs en wil je graag vaker rijden? Dan hebben wij de ideale bijbaan in de vervoersbranche! Als zorgchauffeur breng jij mensen niet alleen van A naar B, jij vindt het ook leuk om mensen te helpen en op hun gemak te stellen. Je kunt in ieder geval 16 uur per week werken (meer mag natuurlijk altijd) en je verdient tussen de €7,48 en €10 per uur.
 
Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland zodat jij in jouw regio aan de slag kunt. Sta jij al te popelen? Schrijf je dan nu in! 

Inschrijven

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen je uit, leiden je op en bieden jou de leukste (bij)banen. Meer dan 50 van onze opdrachtgevers vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met startklare talenten zoals jij.