Jouw uitdaging

JOUW UITDAGING
Je hebt altijd al werkzaam willen zijn bij een Klant Contact Centrum en werken bij Aethon lijkt je helemaal top. Je kunt zelf aangeven wanneer en hoeveel je wilt werken, daarom is dit de perfecte bijbaan.

Je krijgt de kans om als medewerker klant contact aan de slag te gaan bij een woningcorporatie. Hier zal je het eerste aanspreekpunt zijn voor burgers, bedrijven en andere instellingen. Je probeert vragen, problemen en klachten zo goed mogelijk af te handelen.

Je krijgt de kans om alvast een kijkje te nemen bij een woningcorporatie. Werken bij Aethon is dus meer dan een bijbaan alleen, het is een opstap voor de toekomst.

JOUW DAG
Je mag vandaag lekker uitslapen je begint namelijk om 12:00 uur; je hebt zin om aan de slag te gaan. Een werkdag begint met een flinke kop koffie. Daarna plof je neer achter je computer en ga je aan de slag! De vragen stromen binnen en je bent lekker druk bezig met het beantwoorden van allemaal verschillende vragen telefonisch, via de mail of face-to-face! Iedere keer weer andere personen met andere vragen en verhalen waar je graag naar luistert en deze mensen zo goed mogelijk wil helpen, dat is jouw uitdaging.

Voor je het weet is het alweer het einde van de dag en ga je weer lekker richting huis, je hebt een leuke werkdag gehad waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Jouw talent

  • Je bent een HBO of WO student
  • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar
  • Wat fijn dat je al ervaring hebt met telefonie
  • Reizen voor je bijbaan vind je helemaal niet erg