Hallo, ik ben Natasja

Mijn naam is Natasja Doesburg en ik ben 21 jaar. Ik woon in Den Haag en studeer in Leiden. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding HBO-verpleegkunde en volg daarnaast ook het Honoursprogramma. Op dit moment volg ik de minor palliatieve zorg, waarvoor ik stage loop bij jongerenhospice Xenia in Leiden. In mijn vrije tijd geniet ik van de gezelligheid van vrienden, droom ik van mijn volgende vakantie en vind ik het heerlijk om regelmatig series en films te kijken. Ik werk nu bijna een jaar part-time bij Aethon en dit bevalt mij goed.

Natasja Doesburg:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Aethon is mij aangeraden via vrienden van de studie omdat Aethon de mogelijkheid bood om opgeleid te worden tot niveau 3. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik liever niet wilde werken op het niveau van zorghulp. Op deze manier werk ik op een hoog niveau én mag ik een groot deel van de medische handelingen uitvoeren die ik tijdens mijn stage heb geleerd. Ik werk als verzorgende bij verschillende organisaties, vooral in de thuiszorg op verschillende locaties. Daarnaast werk ik ook regelmatig bij de bloedafname in MCH Antoniushove. Het leukste van mijn werk vind ik het contact met de patiënten, dit komt gelukkig op iedere setting ruim aan bod.

Hoe ik werk en studie combineer

Door de onregelmatige diensten bij mijn stageplek en onregelmatige schoolactiviteiten is het erg moeilijk om de rest in te plannen. Aethon geeft mij de mogelijkheid om flexibel te werken en daarnaast ook nog een sociaal leven te hebben. Gelukkig zijn de planningsmedewerkers erg geduldig en snappen zij goed dat school op de eerste plaats staat. Aethon biedt mij ook doorgroeimogelijkheden als ik klaar ben met mijn opleiding. Daar werk ik op dit moment al aan, want via Aethon solliciteer ik bij een ziekenhuis. Hierdoor heb ik na mijn studie meer kans op een baan en hoef ik mij geen zorgen te maken over geld, ideaal!

Meer weten over de carrière van Natasja?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer