Direct inzetbare professionals met hart voor de zorg

Bekwame en bevoegde zorgprofessionals

Direct inzetbare professionals met hart voor de zorg

Tijdens piek- en ziekmomenten snel energieke medewerkers

Flexibel op-en afschalen en speciale pool mogelijkheden

Tijdens piek- en ziekmomenten snel energieke medewerkers

Hoogopgeleide medewerkers die bij uw organisatie passen

Altijd een passend tarief: Besparen door uitbesteden

Hoogopgeleide medewerkers die bij uw organisatie passen

Bekwame en bevoegde Zorgprofessionals

Aethon zorgt ervoor! Door de steeds wisselende en veranderende zorgvraag vergt het lef en ondernemerschap om flexibel te kunnen reageren en uw formatie mee te laten bewegen. Aethon helpt door u op piekmomenten te ondersteunen met flexibel inzetbare zorgprofessionals. Zo kunt u zonder verplichtingen opschalen wanneer het nodig is en afschalen wanneer het moet. 

Wij leveren onder andere:

  • Medische studenten
  • Verzorgenden niveau 3
  • Verpleegkundigen niveau 4
  • Verpleegkundigen niveau 5

Onze geneeskunde- en HBO-V studenten kunnen vanwege onze gedegen opleidingsprogramma's uw team ondersteunen op verschillende afdelingen om uw cliënten te verzorgen en te ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Ook zijn zij in staat om verpleegtechnische handelingen uit te voeren zoals injecteren, zwachtelen, wondzorg en medicatie delen. Onze medewerkers kunnen ten allen tijde aan uw flexibele schil worden toegevoegd. Zo blijft u wendbaar en zorgt u ook voor een duurzame instroom van jonge mensen. Zo maken wij het verschil. 

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie over de inzet van onze zorgmedewerkers of vraag direct ondersteuning aan.

 

Bel mij terug

Manon Imminga

Ik vertel u graag meer over de mogelijke inzet van onze zorgtalenten

Manon Imminga
Senior Accountmanager

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.