Hi, ik ben Loran

Ik ben Loran Evers en ik ben 20 jaar. Ik studeer geneeskunde in Nijmegen en zit inmiddels in mijn derde jaar. Naast studeren en werken, sport ik graag. Vanaf mijn 6e jaar speel ik al badminton. Dat doe ik nu bij de studenten badmintonvereniging waar ik ook actief ben in een commissie voor het organiseren van activiteiten. Competitie speel ik nog bij mijn oude vereniging in Munstergeleen, waar ik vandaan kom. Verder doe ik ook aan voetbal en fitness. Als ik tijd heb reis ik af naar Kerkrade om een wedstrijd van Roda JC bij te wonen. Maar ik sla het sporten ook graag over om een avondje met vrienden te drinken.

Loran Evers:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Sinds juli 2015 werk ik als uitzendkracht in de zorg voor Aethon. Hiervoor heb ik 5 jaar bij Albert Heijn gewerkt en was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik zocht een baantje in de zorg, maar dit bleek lastiger dan gedacht omdat ik niet de juiste diploma’s had. Via een vriendin kwam ik bij Aethon terecht. Zij boden een cursus aan en daarna kon ik direct aan de slag als verzorgende niveau drie. Dit houd in dat je naast de verzorging ook medicijnen mag geven en een aantal andere verpleegtechnische handelingen. Zo heb je meer verantwoordelijkheden, afwisselende werkzaamheden en doe je veel ervaring op. 

Hoe ik werk en studie combineer

Het werk is goed te combineren met studie en vrije tijd omdat je gemakkelijk online je beschikbaarheid doorgeeft en ook ieder moment kunt aanpassen. Als je tentamens, stage of andere verplichtingen hebt, is het geen probleem om iets minder beschikbaar te zijn. Helaas zijn de verzorgingstehuizen niet in Nijmegen maar in de omgeving. Je moet dus met het OV (of auto) erheen, dit kost wat extra tijd maar je krijgt wel alle reiskosten vergoed. Dit heb ik er zeker voor over, want het leuke aan mijn werk vind ik dat je veel contact met patiënten/bewoners en collega’s hebt. 

Meer weten over de carrière van Loran?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer