Hallo, ik ben Isis

Mijn naam is Isis Walstra, ik ben 57 jaar oud en werk sinds 2 jaar voor Aethon als chauffeur leerlingenvervoer. Toen ik drie jaar geleden zonder werk kwam te zitten, was ik er al snel klaar mee te moeten afwachten of ik ooit nog aan het werk zou komen. Ik ben toen gestart met mijn eigen onderneming als coach, maar daar verdiende ik in het begin te weinig mee. Toen zocht ik iets wat ik kon combineren met mijn werk en met mijn gezin (ik heb een zoontje van 10). Dat is mijn werk als zorgchauffeur geworden.

Isis Walstra:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Bij Aethon kreeg ik de mogelijkheid om mijn chauffeurspas te halen en kon ik meteen aan het werk.  Ik haal een vaste groep kinderen op van huis en breng ze naar school. Aan het einde van de middag breng ik de leerlingen weer naar huis. Het werk als zorgchauffeur is leuk en afwisselend. Ik hou er van mensen in beweging te brengen, letterlijk.  Als coach help ik mensen weer op weg die in hun studie, werk of relatie zijn vastgelopen. Ik neem ze mee op reis naar hun levensbestemming.

Hoe ik werk en vrije tijd combineer

In mijn vrije tijd volg ik cursussen die mij verder helpen mijn bedrijf tot een succes te maken. Ik hou ook van schrijven daarom hield ik vorig jaar een blog bij met alles wat er in de bus kan gebeuren. Af en toe rij ik ook ritjes voor het AOV;  het  aanvullend openbaar vervoer. Dat zijn volwassenen die gehandicapt of slecht ter been zijn. Ook hier zou ik een boek over kunnen schrijven. Zo heb ik afgelopen maand ouderen uit een verzorgingshuis naar het jaarlijkse kerstconcert in het Concertgebouw in Amsterdam gebracht. Fantastisch om te zien hoe ze ervan hebben genoten. Die tevreden gezichten geven mij heel veel voldoening.

Meer weten over de carrière van Isis?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer