Uitdaging: bijzondere zorg

Ons ziekenhuis kreeg de zorg toevertrouwd van een bijzondere patiënt. Rondom de behandelingen in ons ziekenhuis was het nodig dat een team van vier FTE deze patiënt 24 uur per dag zou verzorgen. Voor dit soort extra capaciteit werken wij samen met het Flexhuis en zij hebben Aethon gevraagd te komen met een flexibele oplossing van goede en gekwalificeerde mensen.

Jaco Hoekman:

Ik geef Aethon een

9

Daarom kies ik voor Aethon

Het Flexhuis heeft feitelijk voor Aethon gekozen op basis van eerdere zeer positieve ervaringen. Maar als ik zelf zou mogen kiezen, zou ik zeker ook voor Aethon kiezen. Dit heb ik ook aan het Flexhuis doorgegeven. Aethon levert de juiste mensen op de juiste plek; reageert en schakelt snel. Daarnaast wordt er veel energie gestopt in relatiebeheer. Ik voelde de aandacht en betrokkenheid van Annette, jullie regiomanager.

Resultaat: enorm ontzorgd en tevreden patiënt

Het resultaat van jullie inzet is zeer tastbaar. Onze patiënt en haar familie heeft ons gecomplimenteerd voor de goede zorg en de liefdevolle verzorging. Doordat Aethon die verzorging op zich nam, konden onze vaste krachten zich concentreren op de normale zorg en andere patiënten. Dat voelde enorm plezierig en ontzorgd.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Jaco Hoekman naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder