JOUW UITDAGING

Aethon gelooft dat de potentie van talent onvoldoende wordt benut. En dat terwijl er heel veel talent beschikbaar is voor de publieke markten waar wij ons op richten. Aethon is dé plek waar ontwikkeling in stroomversnelling wordt gebracht en waar hoogopgeleide hbo- en wo-talenten met ambities binnen de zorg of de publieke sector op een uitdagende manier een betere versie van zichzelf kunnen worden. Met onze studie gerelateerde bijbaan halen wij het maximale uit talenten die bewust kiezen voor een carrière in de zorg of publieke sector.

Accountmanagement bij Aethon
Je bent een netwerker die uitgedaagd wordt door het verstevigen en uitbreiden van de relatie. Je geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat jij hun dedicated partner bent als het gaat om het invullen van de behoefte van flexibele arbeid.

Aethon Zorg
Als accountmanager bij de business unit Aethon Zorg is relatiebeheer het belangrijkste onderdeel van jouw functie. Je helpt Aethon te verschuiven van opdrachtgever naar HR Businesspartner. Hierdoor maak je van onze klanten loyale ambassadeurs. Als Accountmanager ga je met plezier drie stappen harder gaat lopen van KPI’s zoals: omzet- en margegroei, medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en inzetbaarheid van onze medewerkers.

Aethon Publica
Als accountmanager bij Aethon Publica is accountmanagement een mix van relatiebeheer en ‘new business’. Ook hier willen wij als HR-Business partner meedenken. Jij bouwt onze klantportfolio’s uit en maakt loyale ambassadeurs van onze bestaande klanten. Jouw klanten zijn Gemeenten of woningcorporaties.

Hoe doe je dat; accountmanagement?
Samen met de recruiters, talentmanagers en planners zorg jij ervoor dat de gemaakte werkafspraken met jouw opdrachtgevers worden nageleefd. Door jullie teaminzet bouw je een onderscheidende en waardevolle klantrelatie op en uit.

Ambitie - Energie - Authentiek
Dat ben jij! Onder aan de streep ben jij verantwoordelijk voor omzet, marge en klanttevredenheid. 

Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden? 
Ja, ook jouw talent gaan we verder ontwikkelen. In onze Aethon Aecademy bieden wij jou een uitgebreid opleidingsprogramma om bijzonder goed te worden in jouw functie.

 

Solliciteer!

De maximale bestandsgrootte is 5000 kb.

De maximale bestandsgrootte is 3000 kb.

JOUW TALENT

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma
 • Je hebt minimaal twee jaar commerciële ervaring binnen zakelijke dienstverlening
 • Je bent commercieel, ondernemend en innovatief
 • Je werkt planmatig en resultaatgericht
 • Je ziet verbanden en denkt in een breed kader
 • Je bent een communicatief sterke netwerker

WIJ BIEDEN JOU

 • Een werkplek bij dé talentontwikkelaar voor studenten en professionals
 • Een plek in een ambitieus en informeel team dat barst van ambitie en energie
 • Vrijheid om je functie verder vorm te geven en te ontwikkelen
 • Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten kan je doorgroeien
 • Een aantrekkelijk salaris, een bonusregeling en auto van de zaak

Zien we jou volgende week?
Stuur je motivatiebrief samen met je cv in via onze website. Heb je vragen? Mail Iris van Laar via carriere@aethon.nl of bel naar (088) 035 1500.

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen je uit, leiden je op en bieden jou de leukste (bij)banen. Meer dan 50 van onze opdrachtgevers vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met startklare talenten zoals jij.