Hi, ik ben Jesse

Ik ben Jesse van den Eijnde, 21 jaar en ben een derdejaars student International Business Administration (IBA) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn hobbies zijn fitness, lezen, motor rijden en varen. Ik zocht een baan waarbij ik goed zou verdienen, maar ook relevante ervaring kan opdoen. Ik kwam op Aethon uit wat mij als jong en flexibel bedrijf erg aansprak. Via Aethon kan ik bij bedrijven werken waar je als student normaal gesproken nooit een kans zou maken. Mijn baan bij Aethon kan ik goed afstemmen op mijn studie, waardoor ik er alweer anderhalf jaar werk.

Jesse v/d Eijnde:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik werk op de afdeling Klantenservice van een woningcorporatie. Het is een leuke afdeling met een mix van enerzijds studenten van Aethon en anderzijds vaste werknemers. Dit zorgt voor een erg prettige sfeer. Hier heb ik al veel geleerd over communicatie, collegialiteit en mensenkennis. Ik heb telefonisch contact met de klanten en kwam er al gauw achter dat elk gesprek anders is en dat je elke dag iets nieuws leert. Door de verschillende klanten en klachten leer je problemen stapsgewijs op te lossen, waarbij je probeert uiteindelijk elk gesprek tot een goed einde te leiden. Dit geeft veel voldoening en je draagt ook nog bij aan het woongenot in Amsterdam.

Hoe ik werk en studie combineer

Wat mij erg bevalt bij Aethon is dat je snel en makkelijk je eigen tijden per week kunt inplannen zodat je geen overlappingen hebt met je colleges. De planners zijn erg flexibel en meelevend. Mocht er onverwachts iets tussen komen, dan wordt er altijd naar een oplossing gezocht. Aethon biedt mij kansen om mij te kunnen ontplooien en toegang tot leuke en bijzondere werkplekken. Bovendien ben je werkzaam in een sociale en toekomstgerichte werkomgeving, waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn en natuurlijk gezellige borrels. Ik raad Aethon zeker aan als je een leuke en leerzame baan zoekt die goed te combineren is met je studie!

Meer weten over de carrière van Jesse?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer