Hallo, ik ben Stefan

Mijn naam is Stefan Kimenai, 23 jaar oud. Via een studiegenote kwam ik in 2013 bij Aethon terecht. In het dagelijks leven vervul ik nu een bestuursfunctie bij een politieke jongerenorganisatie. Hier ben ik Landelijk Penningmeester en ben dus verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van deze vereniging. Hiervoor ben ik ongeveer drie dagen in de week in Den Haag te vinden. Voor deze functie heb ik mijn studie Bestuurskunde aan Tilburg University een jaar op pauze gezet. Het plan is om na mijn bestuursjaar mijn studie weer op te pakken en af te ronden.

Stefan Kimenai:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Als medewerker Klantcontactcentrum/Burgerzaken sluit het werk erg goed aan op mijn studie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en uitreiken van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen, het verwerken van verhuizingen of het verstrekken van uittreksels. Ook beantwoord ik telefoontjes van inwoners. Het werken bij gemeentes van verschillende grootte, maakt het erg afwisselend. Het feit dat je iedere dag andere mensen aan de balie hebt, houdt je scherp. Bovendien probeer je altijd ervoor te zorgen dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat of de telefoon ophangt.

Zo combineer ik werk en studie

Als ik niet werk bij Aethon of voor de politieke jongerenorganisatie dan ben ik graag bij vrienden. Het ideale aspect voor mij bij Aethon is dat je je werktijden flexibel kan invullen. Je kan zelf inplannen welke dagen je wilt werken en zo zorgt dit werk ervoor dat ik erg flexibel blijf. Daarnaast kan ik mij via Aethon blijven ontwikkelen. Als medewerker burgerzaken heb je ook een verantwoordelijkheid, namelijk de wet goed uitvoeren. Gelukkig wordt je hierin goed ondersteund door middel van een cursus. Bij een gemeente heb ik ook een cursus ID-fraude gevolgd die werd gegeven door de politie en de Koninklijke Marechaussee.

Meer weten over de carrière van Stefan?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer