Ik vind juist de flexibiliteit fantastisch

Ik ben Tijn. Ik ben 23 jaar en ik woon in Den Haag. Voordat ik bij Aethon kwam, studeerde ik daar aan de Hotelschool. Omdat de realiteit niet op mijn verwachtingen aansloot, ben ik in mijn tweede jaar gestopt om daarna weer op zoek te gaan naar een nieuwe studie. Ik wilde dat jaar graag besteden om geld te verdienen en om iets te leren.

Ik werd uitgenodigd voor een gesprek op een voor mij onbekend kantoor in Rijswijk: bij Aethon. Veel informatie kreeg ik niet; behalve dat ze een baan voor me hadden bij een prachtig bedrijf, met goede doorgroeimogelijkheden. Deze kans wilde ik dus niet aan me voorbij laten gaan. Na een kort gesprek en een rondleiding, hebben we de handen ineen geslagen.

Genieten van het vrije leven
Ik ben begonnen bij Aethon als flexplanner; voor mij toen een baantje met gunstige tijden. Ik ben altijd al een ochtendmens geweest en vond het vroege opstaan dus ook totaal niet erg. Mijn wekker ging toentertijd om 05:00 uur, om snel op de fiets te springen vanuit Den Haag. Ik kon om 10:00 uur vertrekken met halve werkdag achter de rug, om daarna direct door te gaan naar het strand. Dat was een goede tijd om nog even te genieten van het vrije leven.

Leren en geld verdienen combineren
Toch werd ik steeds vaker overdag ingezet om te ondersteunen bij de vaste planning van de divisies Zorg, Zorgvervoer en Publica (voor de publieke sector). Ik maakte geregeld 65 uur per week en vond juist de flexibiliteit fantastisch. Ik kon bij Aethon het leren en het geld verdienen combineren. Sinds twee jaar ben ik de planner van Zorgvervoer. Ik leer op die manier steeds meer over hoe het er in een groot groeiend bedrijf aan toe gaat.

Model.CurrentBlock.Artikel.DisplayName

“We werken met het hele team ontzettend hard om ook de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.”

Exponentiële groei
Want groeien doen we! Toen ik in 2015 binnen kwam bij Aethon, werkten er zo’n 60 à 70 mensen, waar dat er nu circa 170 zijn. Aethon groeit nog steeds exponentieel en de mogelijkheden en ambitie om te groeien zijn sindsdien alleen maar groter geworden.

Ook ons team Zorgvervoer groeit. Tim is er sinds een tijdje bij Planning bij gekomen, om mij op de drukste dagen van de week te ondersteunen. We werken met het hele team ontzettend hard om ook de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Er komen veel nieuwe klanten bij en wij krijgen dus ook veel meer uren te plannen. Ik ga ervan uit dat ik hier in de toekomst een goede rol in kan gaan spelen.

Kom ook werken bij Aethon

Lijk het je leuk om HR medewerker bij Aethon te worden? Join Aethon en volg met je collega's een intern trainingsprogramma om jezelf steeds verder te ontwikkelen. 
BEKIJK NU DE VACATURES

Meer informatie?

Wij zijn Aethon