HI, ik ben Cheryl

Mijn naam is Cheryl en ik ben 26 jaar. Ik studeer voltijd Verpleegkunde niveau 5 aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat verpleegkunde een erg breed beroep is, heb ik nog geen specialisme gekozen en ben ik mij nog aan het oriënteren op alle mogelijkheden binnen dit beroep. Als verzorgende IG bij Aethon kan ik alvast een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij verschillende zorginstellingen. Ideaal natuurlijk en erg leerzaam.

 

Cheryl Burnett:

Ik geef Aethon een

9

Wat ik doe

Via een medestudent kwam ik in contact met Aethon. Die ben ik dankbaar want ik geniet erg van mijn werk als zorgverlener. Bovendien is deze baan een uitstekende aanvulling op mijn cv, gezien mijn opleiding. Ik vind het interessant en afwisselend om met ouderen te werken en het geeft mij een ander perspectief op de doelgroep. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van cliënten, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Hun dankbaarheid is groot en dit geeft mij veel voldoening. Aethon zet mij in bij verschillende opdrachtgevers, ze zijn dynamisch en houden zich ook bezig met teambuilding. Hierdoor stel ik Aethon altijd voor bij anderen.

Zo combineer ik zekerheid en afwisseling

Het hebben van een gezin, een voltijd studie met bijbehorende stages en een baan kan best ingewikkeld zijn. Dankzij de flexibiliteit van Aethon lukt het mij toch om dit te combineren. Ik kan namelijk zelf mijn werkdagen- en tijden bepalen. Door deze flexibiliteit kan ik voornamelijk in de avonden werken. Dit stelt mij in de gelegenheid om overdag met mijn studie of andere activiteiten bezig te zijn. Goed geregeld dus.

#Trending vacatures

Meer weten over de carrière van Cheryl?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer