LEUK EN BETEKENISVOL WERK
Ik ben senior recruiter en verantwoordelijk voor het vinden en binden van zorgtalenten in de regio Amsterdam. In die rol verbind ik jonge nog studerende talenten aan werkgevers in de zorg. Ik zoek potentiële kandidaten en voer intake- en sollicitatiegesprekken met talenten die een zorg gerelateerdestudie volgen. Voordat de studenten aan de slag gaan halen ze via ons een waardevol certificaat.

Zo help ik studenten in een goed betaalde bijbaan een rijke variatie aan studiegerichte ervaringen op te doen. Meestal in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Ervaringen waar ze veel aan hebben. Zowel tijdens hun studie als erna.

Ik hou van doelen nastreven, dat daagt mij uit.
Karen Schnitger, Senior recruiter zorg

Gevarieerd en doelgericht
Aethon biedt mij een dynamische werkomgeving en groeit hard. In het recruitmentteam zit heel veel energie en we stellen onszelf ambitieuze doelen. Ik hou daarvan, het daagt mij uit en houdt mij scherp. Daarbij komt dat de studentendoelgroep echt een hele leuke doelgroep is om voor te werken.

Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik veel contact de accountmanagers, talentmanagers en de online recruitment specialisten. Ook heb ik bijvoorbeeld veel contact met studentenverenigingen. Voor ons is dat een belangrijk wervingskanaal. Ik maak met hen samenwerkingsafspraken, organiseer de wervingsactiviteiten en monitor de resultaten daarvan. Ook ben ik aanwezig bij de diverse wervingsevents op hoge scholen en universiteiten. Iedere maand organiseer ik acquisitiemiddagen, waarop wij met het hele team zoveel mogelijk nieuw zorgtalent proberen te recruiten. Aan het einde van zo’n middag vieren we uiteraard de behaalde resultaten en bespreken we wat we geleerd hebben. Super gezellig en leerzaam!

Ik zou zo weer voor Aethon kiezen
Na mijn studie Human Resource Management heb ik in Barcelona een jaar lang als recruitment consultant gewerkt. Toen ik het tijd vond om terug te gaan naar Nederland, mocht ik bij Aethon op gesprek komen. De persoonlijke en informele gesprekken waren de reden dat ik voor Aethon koos. En ik ben niet teleurgesteld. Ik werk in een enorm leuk team en kan mijn eigen groeikansen creëren. Maar ik ben ook blij dat ik met dit werk iets beteken voor kwetsbare oudere mensen en ook nog eens een bijdrage lever aan het terugdringen van het tekort en de werkdruk in de zorg. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Aethon. Integendeel zelfs.