Wens in vervulling: traineeships Young Professionals Wonen
In februari 2016 is Aethon begonnen met dat wat zij altijd al wilde doen: hoogopgeleide studenten laten doorgroeien tot Young Professional. Na een brug te hebben geslagen tussen (semi-)overheid en hoogopgeleid talent, in de vorm van bijbanen voor studenten, hebben we ook de eerste fulltime loopbanen gecreëerd voor ambitieuze starters.

Eerste lichting Young Professionals Wonen klaargestoomd
Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat er 33 energieke en gedreven talenten zijn klaargestoomd om aan de slag te gaan binnen de afdeling Verhuur bij woningcorporaties. Deze Young Professionals zijn ingezet als verhuurmakelaar, woonconsulent, opzichter of verhuurmedewerker. Kortom: een geslaagde start!

Theorie- en praktijkonderwijs
Samen met gerenommeerde opleider HabiTask heeft Aethon een fulltime traineeship van twee maanden ontwikkeld waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen: vakken als huurrecht, bouwkunde en onderhandelen passeren de revue en tijdens het streven naar een bekwaamheidspaspoort doen trainees praktijkervaring op bij een woningcorporatie.

En niet zonder resultaat: inmiddels maken onder andere woningcorporaties Woonbron, GroenWest, Vestia, Lefier, Ymere, WonenBreburg en Patrimonium gebruik van onze uitblinkers. 

Breed inzetbaar op piek- en ziekmomenten
Na een succesvolle afronding van het traineeship is de Young Professional Wonen in de meest brede zin inzetbaar op afdeling Verhuur. Dit, op flexibele basis, per uur, voor langdurige en kortdurende ondersteuning tijdens bijvoorbeeld vakanties, zwangerschapsverlof, een reorganisatie of piekmomenten door renovaties en nieuwbouw.

Wilt u ook jong talent en een frisse blik binnen in uw team? Of heb jij – ambitieuze en flexibele starter - interesse in het traineeship en durf jij hardop mee te denken met woningcorporaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het invulformulier of via 088-0351500.

Bel mij terug

Lies Gloudi

Ik vertel u graag meer over de mogelijke inzet van onze talenten & medewerkers wonen

Lies Gloudi
Business Developmentmanager