Hallo, ik ben Ruchama

Ik ben Ruchama Nap, 24 jaar en ik volg de master Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn in mijn vrije tijd zelf dingen te maken. Verder houd ik van muziek en van contact met vrienden en familie. Het leuke aan mijn bijbaan is dat het werk is met inhoud, geen standaard bijbaan. Het is een volwaardige baan waar ik als student kan werken. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om bij een organisatie binnen te kijken, om mijn netwerk uit te breiden en om nieuwe ervaringen op te doen. Wat ik nu leer bij mijn bijbaan, kan ik in de toekomst ook benutten.

Ruchama Nap:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik ben werkzaam op een Klantcontactcentrum. Aan de telefoon beantwoord ik vragen van huurders. Dit zijn vragen over reparaties, over betalingen, maar bijvoorbeeld ook over overlast. Geen enkele vraag is hetzelfde, dat is wat dit werk afwisselend maakt. Het is leuk om huurders verder te kunnen helpen door een afspraak met een vakman te maken of door ze advies te geven. Een groot deel van de vragen beantwoord ik zelf, voor sommige vragen verbind ik hen door naar de desbetreffende specialistische afdeling. Het KCC is op die manier een belangrijke spil in de organisatie, dat maakt het werk interessant!

Zo combineer ik werk en studie

Ik kan mijn werk heel flexibel inplannen. Om een voorbeeld te geven: als ik 's ochtends college heb, kan ik 's middags nog een aantal uren werken. Zo kan ik precies aangeven wanneer ik wel en niet beschikbaar ben. Mijn bijbaan is dichtbij, zo kan ik zowel studie als werk in een dag combineren. Bij Aethon is mijn regiomanager mijn aanspreekpunt. Bij haar kan ik terecht met vragen en opmerkingen. Daarnaast krijg ik af en toe een berichtje van haar hoe het met mij gaat op mijn werk. Verder verzorgt Aethon de planning. Ik geef mijn beschikbaarheid door aan Aethon, zij overleggen met mijn werkgever en uiteindelijk ontvang ik mijn rooster.

Meer weten over de carrière van Ruchama?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer