Hi, ik ben Mongkhon

Mijn naam is Mongkhon, ik ben 24 jaar en woon in Hoofddorp. Tot mijn 12e jaar heb ik in Thailand gewoond. Ik heb gedeeltelijk HBO-V verpleegkunde gestudeerd en ga doorstromen naar werken en leren aan de VU Amsterdam omdat ik denk dat dit het beste bij mij past. In mijn vrije tijd hou ik er van om te gaan fitnessen, koken en gezellig met vrienden te zijn. Via een oud-klasgenoot ben ik in contact gekomen met Aethon. Dit sprak mij aan omdat ik de kans krijg om op een flexibele wijze meer te leren in de zorg. Het is goed om een studiegerelateerde bijbaan te combineren met een opleiding. Zo bouw ik relevante werkervaring op.

Mongkhon:

Ik geef Aethon een

8,5

Wat ik doe

Ik werk als verzorgende niveau twee en drie voor verschillende verpleeghuizen. Hier sta ik op verschillende afdelingen, meestal op somatiek, psychiatrie en revalidatie. Tot mijn werkzaamheden behoort bijvoorbeeld de bewoners helpen met het wassen, aan- en uitkleden en ontbijt maken. Daarnaast voer ik - waar nodig - verpleegtechnische handelingen uit. Sinds kort mag ik tevens medicatie delen, wat ik ontzettend leerzaam vind. Bovendien heb ik zo meer verantwoordelijkheid. Wat ik erg leuk vind, is elke dag met verschillende bewoners werken. Ook werk ik met verpleegkundigen, artsen en studenten binnen en buiten de instellingen. 

Zo combineer ik werk en studie

Mijn werk is makkelijk te combineren met mijn studie en vrije tijd, want in de zorg heb je ook avonddiensten, nachtdiensten en in het weekend kan je altijd werken. De diensten zijn heel flexibel en je kunt makkelijk zelf je beschikbaarheid aangeven. Zo kan Aethon je zo efficiënt mogelijk inplannen. Ik ben erg tevreden over mijn werk en het contact met Aethon, daarom geef ik een 8,5. Er is genoeg diversiteit, hierdoor is het werk altijd interessant. 

Meer weten over de carrière van Mongkhon?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer