Hallo, mijn naam is Aniek

Mijn naam is Aniek Schuitemaker, 23 jaar en woon in Amsterdam. Vorig jaar heb ik 2 bachelor-studies afgerond, geneeskunde aan de VU en klarinet aan het Conservatorium. Naast deze twee studies heb ik veel in verschillende orkesten gespeeld en dat is dan ook mijn grootste hobby. Binnen het Sweelinckorkest, het studentenorkest van de UvA, was ik 3 jaar actief o.a. als bestuurslid. Dingen organiseren vind ik dus super leuk. Dit heeft er in geresulteerd dat ik dit jaar fulltime voorzitter ben van het leukste studentenorkest van Nederland: het NSO. Na afloop van dit bestuursjaar begin ik aan de master van geneeskunde en ga ik coschappen lopen.

Aniek Schuitemaker:

Ik geef Aethon een

8

Mijn studie en Aethon

Twee jaar geleden begon ik met werken bij Aethon. Alle activiteiten en extra studeren moeten natuurlijk wel bekostigd worden. Aethon bood mij een studiegerelateerde bijbaan. In korte tijd werd ik opgeleid tot verzorgende en had ik snel het certificaat op zak. Doordat ik zelf mijn diensten kan inplannen lukt het om werk te combineren met mijn studies en mijn werkzaamheden in het bestuur. Is het erg druk, dan werk ik tijdelijk wat minder en als het rustig is kan ik extra veel werken. Voor Aethon heb ik altijd op dezelfde locatie gewerkt, 15 minuten fietsen vanaf mijn huis. Lekker dichtbij dus en erg leuk. Dit alles maakt Aethon een ideale werkgever.

Mijn werkzaamheden

De locatie waar ik werk is een wooncomplex waar ook mensen wonen die extra zorg nodig hebben. Dit zijn zeker niet alleen oudere mensen, maar ook veel jongere met bijvoorbeeld een dwarslaesie of de ziekte van Duchenne. Om hier te werken heb ik ook een speciale beademingscursus mogen doen om mensen te kunnen verzorgen die beademd worden via een tracheostoma. Het leukste aan mijn werk vind ik de band met de cliënten, die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Dit is dan ook een belangrijke drijfveer om veel te werken. Er zijn zelfs wel eens cliënten naar een concert van mij komen luisteren, super leuk!

Meer weten over de carrière van Aniek?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer