Ik besloot mijzelf te ontwikkelen besturen bij non-profitorganisaties

Mijn naam is Luc Beijer, 26 jaar en woonachtig in omgeving Den Haag. In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil, daarom ga ik vaak naar de sportschool en doe ik aan golfsurfen. Ik heb geschiedenis gestudeerd en lees dan ook graag een geschiedenisboek om te ontspannen. Tijdens mijn studie kwam ik al snel tot de conclusie dat er meer uit mijn studententijd te halen viel dan datgeen wat in het universiteitsgebouw werd besproken.

Ik besloot om mijzelf naast mijn studie te ontwikkelen via besturen bij non-profitorganisaties. Zodoende kwam ik terecht bij een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in stagebemiddeling, dit was de eerste keer dat ik aanmerking kwam met b2b sales, klantencontact, ambitieuze kandidaten en bemiddeling.

Bij de studie geschiedenis denkt men meestal niet aan een carrière in het bedrijfsleven. Maar juist de vaardigheden die je tijdens deze studie ontwikkeld komen goed van pas in het bedrijfsleven, zoals het behouden van het overzicht en hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Dit is bijvoorbeeld ook belangrijk in de functie van Accountmanager.

Verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheid die je daarnaast krijgt maakt het werk uitdagend. Zo gaf Aethon mij het vertrouwen om een presentatie te geven over ons voorstel bij een aanbestedende gemeente. De presentatie, die ik samen met de CEO van Aethon en de directeur van Aethon Publica gaf, moest de doorslag geven. Er hing veel van de presentatie af en uiteindelijk werd de opdracht aan Aethon gegund, dat geeft je een extra kick!

Bij Aethon

Al tijdens de sollicitatieprocedure voelde ik bij Aethon de ambitie en energie waarnaar ik opzoek was. Uit het feit dat ik ben aangenomen kunnen we opmaken dat de klik wederzijds was. Energie en ambitie zijn, naast authentiek en samen, de kernwaarden van Aethon en hier kan ik mij helemaal in vinden.