Hallo, ik ben Lin

Ik ben Lin Brandwacht, 24 jaar oud en ben sinds september afgestudeerd Hbo-verpleegkundige (niveau 5). In mijn vrije tijd sport ik veel, fitnessen, bootcampen buiten en snowboarden. In het derde jaar van mijn opleiding ben ik via een studiegenoot bij Aethon terechtgekomen. Ik wilde graag de theorie die ik op school leerde in de praktijk toepassen in mijn bijbaan. Aethon bood mij toen die mogelijkheid en ik heb enorm veel ervaring op gedaan tijdens mijn studie. Nu ik klaar ben met mijn studie, biedt Aethon mij ook de zekerheid van een vaste baan in de zorg, dichtbij waar ik woon. Mooier kan toch niet?

Lin Brandwacht:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Al tijdens mijn studie werkte ik voor meerdere opdrachtgevers. Ik ben werkzaam in de wijk als verpleegkundige. De werkzaamheden in de wijk variëren van persoonlijke verzorging tot complexe handelingen als chirurgische wonden verzorgen en het injecteren van medicatie. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de cliënten in hun eigen leefomgeving. De band die je opbouwt met hen en de partner/familie, dat maakt mijn werk zo bijzonder. Het snel moeten schakelen en handelen wanneer er zich onverwachte situaties voordoen en tot slot de zelfstandigheid van het extramuraal werken. Geen dag is hetzelfde!

Zo combineer ik zekerheid en afwisseling

Ik heb een vast contract bij Aethon voor 36 uur. Ik heb vaste werkdagen en een keer per maand heb ik in het weekend avonddiensten. Zodra ik deze werkdagen en tijdstippen wil veranderen, ga ik in overleg met mijn vaste contactpersoon bij Aethon, Linda.  Dat geldt ook voor als ik op termijn eens bij een andere zorgorganisatie zou willen werken. Linda is er ook voor mij als er dingen zijn waar ik in mijn werk tegenaanloop en voor de verdere stappen en mogelijkheden in mijn loopbaan. Ik heb de zekerheid van een vaste baan, maar voel mij toch heel flexibel. Een win-win dus.

Meer weten over de carrière van Lin?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer