Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste bijbanen voor studenten en carrières voor professionals. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en professionals.

VOOR WERKGEVERS

FLEXIBILITEIT & KWALITEIT
Op zogenaamde ‘piek- en ziekmomenten’ wilt u snel kunnen beschikken over extra capaciteit. Juist daar ligt onze kracht. Aethon is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en garandeert de levering van de juiste mensen binnen 4 uur.

Onze medewerkers zijn niet alleen beschikbaar op regelmatige tijden, maar zeker ook in de avonden, weekenden en vakantieperioden. Naast structurele inzet van onze medewerkers in uw flexschil of voor uw projecten zijn zij ook ad hoc en per uur oproepbaar. Dit biedt een kwalitatief hoogstaande en zeer flexibele oplossing voor de opvang van opschaling bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof, drukke perioden en projecten.

We stellen werkgevers in staat om succesvol te zijn, middels:

  • Energieke en gericht opgeleide medewerkers
  • Een instroomkanaal van ambitieus talent
  • Maatwerk in alles wat we doen
  • Scherpe tarieven
  • Alle vrijheid in afnamehoeveelheid

VASTE KLANTENTEAMS
We werken met vaste klantenteams. Teams die onze uitgangspunten en werkafspraken door en door kennen. In uw team werken onze contactpersoon, planners en recruiters hecht samen. Mochten er onverhoopt momenten zijn waarop zij niet bereikbaar zijn of door verlof of ziekte tijdelijk niet inzetbaar, dan kunt u rekenen op onze achterwacht. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening op peil blijft.

OP HET JUISTE MOMENT: PLANNING & ROOSTERING
Het neemt veel tijd in beslag om mensen in te plannen en roosters te maken. Aethon neemt een groot deel van deze werkdruk en zorg weg; we zijn, door onze jarenlange ervaring, bekend met de verschillende roostersystemen en plannen onze inzet in uw eigen planningspakket.

Met Aethon als partner beschikt u over een digitale omgeving die altijd inzicht geeft in de planning en de gegevens van medewerkers. Onze online omgeving is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en te raadplegen vanaf een PC, tablet en mobiel.

Het komt ook voor dat we bij opdrachtgevers waar we eerste leverancier zijn de gehele externe flexplanning overnemen. Ook voor u kan Aethon de gehele planning van de flexibele schil overnemen zodat uw zelforganiserende teams alleen een basisrooster hoeven te maken en wij dat rooster wanneer nodig aanvullen.

OPTIMALISATIE VAN DE FLEXSCHIL
Wij zien onszelf bij voorkeur niet als leverancier, maar als samenwerkingspartner. Onze relatie behaalt het optimale rendement tegen de laagst mogelijke kosten door gezamenlijk te werken aan een jaarplanning, kwartaalrapportages en instroomafspraken.

VOOR TALENTEN

Wij leiden talenten in de juiste banen. Of je nu een ambitieuze student bent, afgestudeerd of een paar jaar aan het werk, wij vinden de tofste baan bij jouw profiel. En willen jij of je werkgever hogerop, dan leiden wij je op zodat je meteen klaar bent voor de volgende stap. Jouw voorsprong begint bij Aethon.

Aethon geeft elke loopbaan een vliegende start. We maken professionals van studenten en carrières van bijbanen. Zo zorgen wij ervoor dat je loopbaan gaat werken voor jou.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitdagende (bij)banen
  • Werk dat aansluit bij je studie
  • Praktische opleidingen
  • Aantrekkelijke vergoedingen en voorwaarden
  • Veel gelegenheid om je netwerk uit te breiden