Aethon

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.

Direct contact

  

 

Onze Werkwijze

Op zogenaamde ‘piek- en ziekmomenten’ wilt u snel kunnen beschikken over extra capaciteit. Juist daar ligt onze kracht. Aethon is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en garandeert de levering van de juiste mensen binnen 4 uur.

Onze medewerkers zijn niet alleen beschikbaar op regelmatige tijden, maar zeker ook in de avonden, weekenden en vakantieperioden. Naast structurele inzet zijn onze medewerkers ook ad hoc en per uur oproepbaar. Dit biedt een kwalitatief hoogstaande en zeer flexibele oplossing voor de opvang van opschaling bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof en drukke perioden.


Vaste klantenteams

We werken met vaste klantenteams. Teams die de uitgangspunten en werkafspraken die wij met elkaar maken door en door kennen. In uw team werken uw contactpersoon, onze planners en onze recruiters hecht samen. Mochten er onverhoopt momenten zijn waarop zij niet bereikbaar zijn of door verlof of ziekte tijdelijk niet inzetbaar, dan kunt u rekenen op onze achterwacht. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening op peil blijft.


Op het juiste moment: Planning en roostering

Het neemt veel tijd in beslag om mensen in te plannen en roosters te maken. Aethon neemt een groot deel van deze werkdruk en zorg weg; we zijn, door onze jarenlange ervaring, bekend met de verschillende roostersystemen en plannen onze inzet in uw eigen planningspakket. 

Met Aethon als partner beschikt u over een digitale omgeving die altijd inzicht geeft in de planning en de gegevens van medewerkers. Onze online omgeving is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en te raadplegen vanaf een PC, tablet en smarttelefoon.

Het komt ook voor dat we bij opdrachtgevers waar we eerste leverancier zijn de gehele externe flexplanning overnemen. Ook voor u kan Aethon de gehele planning van de flexibele schil overnemen zodat uw zelforganiserende teams alleen een basisrooster hoeven te maken en wij dat rooster wanneer nodig aanvullen.


Optimalisatie van de flexschil

Wij zien onszelf bij voorkeur niet als leverancier, maar als samenwerkingspartner. Onze relatie behaalt het optimale rendement tegen de laagst mogelijke kosten door gezamenlijk te werken aan een jaarplanning, kwartaalrapportages en instroomafspraken.


Duidelijke afspraken

Aethon heeft twee belangrijke waarden: “afspraak is afspraak” en “goede afspraken worden van te voren gemaakt”. Dit geldt voor zowel onze dienstverlening als voor onze werknemers. U, als opdrachtgever, kan ons als partner wijzen op onze verantwoordelijkheden en ons ondernemerschap. 

Wij zullen op onze beurt waken voor het naleven van kwaliteitsnormen en de meest kostenbesparende planning. Wij staan altijd open voor suggesties en ideeën en zien uit naar een partnerschap waarin we kunnen laten zien waar wij het beste in zijn.

Algemene voorwaarden

U kunt hier onze algemene voorwaarden doornemen.

 

12,5 jaar Aethon

Al 12,5 jaar lang helpt Aethon werkgevers én talenten verder te komen met haar frisse kijk op flexibele arbeid. In het afgelopen decennium is Aethon uitgegroeid van een Rotterdams studenten chauffeursbedrijf tot een volwassen dienstverlener in de uitzendbranche.

Lees meer

Ons DNA

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen dagelijks hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.

Lees meer