Uitdaging: Vertrouwen op een flexibele schil

Mensen wachten steeds langer met het zich laten behandelen in een ziekenhuis en als ze dat dan doen is er sprake van een complexer ziektebeeld. Daarbij zijn we terughoudend met het verlengen van tijdelijke contracten omdat we midden in een fusieproces zitten. Die onvoorspelbaarheid van de zorgvraag en het draaien op een minimale bezetting legt een behoorlijke druk op de medewerkers. Uitval door ziekte of natuurlijk verloop voert die druk nog verder op en maakt dat we moeten kunnen vertrouwen op een flexibele schil. 

Hèléne Bulder:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon levert hoogopgeleide, leergierige, jonge zorgtalenten die later werkzaam willen zijn in deze sector, als arts bijvoorbeeld. Die passie zie je terug in hun werkhouding; ze doen dit werk er niet zomaar eventjes bij. Aethon studenten zijn gretig, enthousiast en brengen in de teams een enorme energie mee. Aethon kan goed leveren, zelfs op korte termijn. We deden eerder zaken met andere uitzenders van zorgpersoneel. Maar die konden simpelweg niet altijd leveren wat wij vroegen. En alhoewel Aethon zijn medewerkers uitzendt, zie ik Aethon niet als uitzender.

Resultaat: Energie bij piek en dalmomenten

Mede dankzij de inzet van Aethon kunnen wij beter overweg met piek- en dalmomenten en de opvang van ziekte. Maar er is meer; de energie en leergierigheid van de Aethon studenten is merkbaar in het team en voor onze patiënten. Ik beveel Aethon daarom van harte aan. Onlangs werden wij gebeld door een ander ziekenhuis waar vergelijkbare problematiek speelt. Ik heb hen verteld over onze positieve ervaringen met de studenten van Aethon en inmiddels zijn zij ook partner van Aethon geworden.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Hèléne Bulder naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder