Bijna 150 opdrachtgevers werkten eind 2015 mee aan ons jaarlijkse klantentevredenheidsonderzoek.  In dit onderzoek stelden wij onze opdrachtgevers onder andere de vraag hoe tevreden zij zijn over onze medewerkers, de processen, de planning en de relatie met hun contactpersonen.

Wij zijn blij met de uitkomsten. Uit het onderzoek blijkt dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn. Ze geven Aethon zowel voor de relatie als prestaties van onze medewerkers het rapportcijfer 8.

Het is goed om te zien dat onze inzet aangaande het werven en gericht opleiden van een hoogopgeleide- en startklare groep professionals zo wordt gewaardeerd. Onze professionaliteit, aanpassingsvermogen en de klantvriendelijkheid van onze medewerkers is opnieuw onderscheidend bevonden.

Het is opvallend dat wij ons DNA terugzien in de toelichtingen bij de positieve scores en de open vragen. Onze kernwaarden, waarbij ambitie, energie, samen en authentiek centraal staan, komen hierin duidelijk naar voren.

Gemiddeld  96% van de respondenten heeft aangegeven opnieuw zaken met ons te willen doen in de komende periode. Wij zijn trots op deze cijfers, zeker ook omdat 100% van onze opdrachtgevers aangaf ons te willen aanbevelen.

Naast de tevredenheid over de huidige prestaties, hebben wij ook naar aanpalende dienstverlening gekeken. Waar past ons succesvolle concept nog meer? Met de suggesties, over op welke terreinen onze opdrachtgevers ons ook graag zien acteren, gaan wij de komende tijd aan de slag.

De ervaringen van meer dan 25 van onze opdrachtgevers kunt u uitgebreid nalezen. Lees meer over hun uitdagingen en hoe Aethon hen daarbij helpt.

  • Rapportcijfer 8

  • 100% van onze opdrachtgevers beveelt ons aan

  • 97% van onze opdrachtgevers doet in 2016 opnieuw zaken