Hallo, ik ben Huib

Ik ben Huib van Dijk en ik ben 20 jaar. Ik studeer geneeskunde in Utrecht en zit nu in het tweede jaar van mijn studie. Buiten mijn studie vul ik mijn tijd graag in met andere dingen zoals lekker relaxen met mijn vrienden en huisgenoten, fitnessen en op zijn tijd een lekker fris biertje nuttigen. Ik heb Aethon ontdekt op de universiteit, waar mensen aan het flyeren waren. Nu ben ik via Aethon in een ziekenhuis werkzaam waar ik vooral op de afdeling chirurgie/urologie als verpleeghulp werk.

Huib van Dijk:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Verpleeghulp houdt in dat je ondersteuning voor de verpleegkundigen bent met een enorme diversiteit aan werkzaamheden die daarbij horen. Het leukste aan het werken in het ziekenhuis is dat ik al kennis maak met het zorgsysteem waar je later onderdeel van zult zijn. Ik hoop dat mijn vroege kennismaking met het zorgsysteem en het alternatieve perspectief mij in de toekomst in staat stelt een betere en completere arts te worden. Verder geeft het mij veel voldoening om patiënten te helpen. De waardering die je krijgt voor de kleinste dingen is echt ongelofelijk. Ik had nooit gedacht dat patiënten zo dankbaar zouden zijn.

Zo combineer ik werk en studie

Je uren invullen, beschikbaarheid aangeven/aanpassen en je planning bekijken verloopt helemaal digitaal via jouw persoonlijke Aethon account. Ik vind dit prettig werken en kan overal en altijd dingen aanpassen. Je geeft zelf je beschikbaarheid van te voren aan en weet dan een maand van tevoren wanneer je precies moet werken. Dit zorgt ervoor dat je studie, werk en vrije tijd helemaal op elkaar kunt afstemmen. Zo kan ik wanneer ik tentamens of drukke perioden heb dit gelijk doorgeven en zal er zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden. Daarbij wordt iedere werknemer nog regelmatig gecontacteerd over zijn of haar ervaring op het werk.

Meer weten over de carrière van Huib?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer