Hi, Ik ben Cézanne

Mijn naam is Cézanne Schopman, ik ben 21 jaar oud en woon op kamers in Utrecht. Dit is erg praktisch, aangezien ik tweedejaars studente aan de hogeschool van Utrecht ben. Ik studeer verpleegkunde en volg daarnaast een Honours-program voor extra uitdaging en verdieping binnen mijn vakgebied. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en vriendinnen. Ik maak hier dan ook expliciet tijd voor vrij: even een drankje doen, filmpje pakken of hapje eten is voor mij erg belangrijk. 

Cézanne Schopman:

Ik geef Aethon een

8,5

Wat ik doe

Via posters die ik tegenkwam op de hogeschool heb ik kennis gemaakt met Aethon. Ik heb toen vrijwel direct contact gezocht om te solliciteren. Voor mij was dit de ultieme kans om op flexibele basis binnen mijn eigen vakgebied aan het werk te gaan en ook nog eens goed bij te verdienen. Ik ben verzorgende niveau 3 en verleen volledige ADL zorg en mag voorbehouden handelingen uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan injecteren en medicatie delen. Aethon is voor mij een onwijs goede basis als verpleegkundige in spe. Mede doordat ik bij veel verschillende zorginstellingen werk, leer ik veel. 

Zo combineer ik werk en studie

Ik vind het erg fijn dat je binnen Aethon geen vaste uren hebt. Daarnaast kun je ook nog eens je beschikbaarheid op elk moment aanpassen. Ideaal, want hierdoor behoud je de regie over je eigen agenda. Ik geniet van mijn werk omdat ik mensen kan verzorgen en hen hiermee help. Ook kan ik volledig zelf invulling geven aan mijn werk, waardoor ik mij individueel kan ontplooien. Aethon zorgt voor een goede begeleiding en denkt graag mee over eventuele alternatieven. Ik heb het erg getroffen met deze baan!

Meer weten over de carrière van Cézanne?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer