Hi, ik ben Daniël

Mijn naam is Daniël van Son, ik ben 26 jaar oud en woon in Waalwijk. Ik ben gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4. Ik heb de opleiding verpleegkundige in Tilburg gevolgd en ben nu voor Aethon werkzaam als verpleegkundige niveau 4. In mijn vrije tijd doe ik veel aan fitness. Ook vind ik het erg leuk om toneel te spelen. Verder ben ik vrijwilliger, waarbij ik help bij darten voor gehandicapten.

Daniël van Son:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik ben in vaste dienst bij Aethon en werk op verschillende locaties. Dat vind ik interessant, want je ziet verschillende werkplekken waar je nieuwe ervaringen opdoet. Deze ervaringen neem je mee in je ontwikkeling als verpleegkundige en kun je in de praktijk brengen bij de klanten. Aethon luistert naar mijn wensen en zorgt ervoor dat er altijd een uitdaging is.

Zo combineer ik werk en studie

Ik heb mijn opleiding via Aethon gevolgd en ben hier erg blij mee. Tijdens mij studie werd hier in de planning rekening mee gehouden zodat ik vrij was op de dagen dat ik naar school moest. Om school en werk te kunnen combineren, heb ik de beschikbaarheid over een auto gekregen. Voor mijn diensten heeft Aethon samen met de klant een speciale overeenkomst gesloten. Hierdoor zorgde de klant voor een omgeving waar ik ook mijn schoolopdrachten kon maken. Samen bewaakten zij mijn leerproces. Aethon heeft ervoor gezorgd dat ik mij naast mijn werk kon blijven ontwikkelen in de zorg.

Meer weten over de carrière van Daniël?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer