Hi, Ik ben Richandley

Ik ben Richandley Schotborg, 30 jaar. Geboren in Goirle en opgegroeid in Tilburg. Ik ben vier jaar geleden begonnen met de bachelor communicatie aan de Fontys hogeschool in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het vormgeven van een eigen onderneming in foodboxen met diverse delicatessen. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar koken, vooral op zoek gaan naar “vergeten groenten” om daar heerlijke gerechten van te maken! Daarnaast vind ik stedentrips erg leuk. Je kunt er lekker ontspannen, maar ook zeker genieten van het “drukke” van een grote stad.

Richandley:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Aan het begin van mijn hbo-studie ben ik via studiegenoten bij Aethon terecht gekomen, om kort daarna te beginnen bij de afdeling burgerzaken van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Ik heb voor Aethon gekozen vanwege de (bij)banen met karakter en afwisseling. Binnen de diverse functies heb je de kans om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en krijg je veel verantwoordelijkheid. Ik merkte dat niet alleen het beheersen van verschillende competenties je beter maakt in je werk, maar ook het verder ontwikkelen van de bijbehorende vaardigheden. Dit resulteerde erin dat ik het traineeship tot verhuurmakelaar ben gaan volgen.

Mijn perfecte job: Verhuurmakelaar

De rol als verhuurmakelaar in het verhuurproces is in mijn ogen een ideale combinatie tussen sociaal en commercieel. De functie is dynamisch en dat zorgt voor veel afwisseling. Dit is hetgeen wat mijn interesse constant wekt in de positie als verhuurmakelaar. Naast de wet en regelgeving die aan verandering onderhevig is, kom je ook in contact met diverse doelgroepen die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde verloopt. Het beheersen van het volledige verhuurproces en woningzoekenden te assisteren bij het vinden van een passende en geschikte woning zie ik als een leerzame uitdaging. 

Meer weten over de carrière van Richandley?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer