Hi, Ik ben Thomas

Ik ben Thomas Levi Kooi, 21 jaar oud en woon in Leiden.  Ik studeer Internationale Bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd doe ik aan curling. Daarbij ben ik ook actief in de politiek en bij een politieke jongerenorganisatie. Verder houd ik ook erg van de wereld verkennen en reis ik erg graag.

Thomas:

Ik geef Aethon een

7

Wat ik doe

Ik werk nu bijna twee jaar bij Aethon voor diverse woningcorporaties bij het Klant Contact Centrum. Het is een zeer afwisselende baan die veel meer biedt dan een standaard bijbaan. Er is diepgang en meer uitdaging door de verschillende mensen die je te woord staat en informeert. Bovendien is het een bijbaan binnen een professionele organisatie waar je later mogelijk aan de slag zou kunnen.

Zo combineer ik werk en studie

Ik kan mijn werk en studie goed combineren doordat ik met de planning duidelijke afspraken kan maken en de mogelijkheid heb om mijn beschikbaarheid zelf aan te passen. Ik werk twee dagen in de week, waardoor ik nog voldoende tijd over heb om aan mijn studie te besteden. Ook kan ik hierdoor goed mijn werk combineren met mijn actieve leven met sport en reizen.

Meer weten over de carrière van Thomas?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer