Uitdaging : Omgaan met wisselende zorgvraag

De zorgsector is continu in beweging. Om aan de wisselende zorgvraag te voldoen werken wij daarom met een eigen flexpool. Toch zagen wij het afgelopen jaar ons (ziekte)verzuimpercentage flink oplopen. Dit was dan ook de reden dat wij op zoek zijn gegaan naar een partij die ons op flexibele basis kon ondersteunen. In een markt waarin goede medewerkers schaars zijn, vonden wij in Aethon een partner die ons een oplossing bood waarmee wij nog niet bekend waren: werkstudenten.

Freek Coensen:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon ondersteunt BrabantZorg met hoogopgeleide studenten op een zeer flexibele basis. De medewerkers van Aethon zijn leergierig, enthousiast en niet afwachtend, maar juist heel proactief. Ze vormen een welkome aanvulling op ons eigen personeel en ze zorgen voor een vriendelijke en prettige bejegening van onze cliënten. Wij zetten Aethon medewerkers in op flexibele basis om gaten in onze roosters op te vullen. Hierdoor kunnen we uiterst flexibel inspelen op piekdruktes en vakantieperiodes. We werken met een flexibele schil van circa 8-10 Aethon medewerkers.

Resultaat: Verlaging van verzuimcijfers

Onze samenwerking met Aethon heeft geresulteerd in een merkbare verlaging van onze verzuimcijfers. Aethon kan voorzien in onze uitvraag en doet dit tegen een scherp tarief. Ook het contact dat wij met Aethon hebben is bijzonder prettig en door de flexibele opstelling van het accountmanagement verloopt onze samenwerking erg soepel. Ik zou Aethon aanbevelen om haar flexibiliteit, haar proactieve houding en de frisse inbreng die studenten met zich meebrengen.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Freek Coensen naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder