Hi, Ik ben Sjoerd

Ik ben Sjoerd Bakker, 23 jaar en woon in Groningen. Ik ben afgestudeerd in de richting Environmental and Infrastructure Planning (EIP) aan de Rijksuniversiteit Groningen. De afgelopen 10 jaar ben ik actief geweest als wielrenner bij WV Meteoor Assen-Roden. Ik heb daarbij niet alleen de Nederlandse wegen verkend, ook de Europese paden waren niet veilig. Naast wielrennen vind ik het ook leuk om een rondje te hardlopen. Volgend jaar zou ik dan ook graag deelnemen aan de marathon van Rotterdam.

Sjoerd Bakker:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

In mijn werk als front-office medewerker bij publiekszaken en in het KCC maak ik veel mee. Aan de balie komt de hele samenleving voorbij. Kinderen die net kunnen praten, vrouwen die blijven klagen over de lelijke pasfoto in het nieuwe paspoort en ouderen die blij zijn dat ze door de keuring voor hun rijbewijs zijn gekomen. Door hierop in te spelen probeer ik er altijd voor te zorgen dat mensen weer met een lach weggaan, al is dat in sommige situaties onmogelijk. Als uitzendkracht van Aethon wordt je altijd goed ontvangen bij gemeenten. Zo merk ik dat mensen het leuk vinden dat er een jong(er) iemand komt werken en ze zijn oprecht geïnteresseerd.

Zo combineer ik werk en studie

Ik kan mijn studie en werk goed samen brengen. Doordat ik niet veel colleges heb, ben ik flexibel in mijn beschikbaarheid. Het komt vaak voor dat Aethon mij alleen voor een ochtend- of avonddienst nodig heeft. Het andere dagdeel kan ik dan aan mijn studie besteden. Het komt niet vaak voor, maar sommige kleinere gemeenten laten mij zelfs tussen klanten door werken aan mijn studie! Aethon zorgt ervoor dat ik de hoeveelheid uren kan werken die ik wil en ik hou er een prima zakcentje aan over. Bovendien wordt er eens in de drie maanden een hele gezellige borrel met alle medewerkers uit mijn regio georganiseerd!

Meer weten over de carrière van Sjoerd?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer