Hi, Ik ben Robbert

Mijn naam is Robbert Becker en ik ben 25 jaar oud. Ik studeer bestuurskunde aan de Tilburg University. Wanneer ik niet aan het studeren of als medewerker klantcontact aan het werk ben, ga ik graag lekker sporten. Ook vind ik het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen of ik lees een goed boek. Ik ben erg geïnteresseerd in politiek en houd mij daar op verschillende vlakken ook actief mee bezig. 

Robbert Becker

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Mijn werk bij diverse woningcorporaties heeft verschillende leuke facetten. Sowieso mijn leuke collega's, maar daarnaast ook zeker de inhoud van het werk. Ik kom in contact met huurders en woningzoekenden die onder de sociale huurregels vallen. Daarom krijg je ook vaak vragen over de actualiteit. Zoals problemen met huurtoeslagen, woningcorporaties in het algemeen en nog veel andere uiteenlopende onderwerpen. Vanuit mijn studie en interesses heb ik hier veel affiniteit mee. Ik kan mensen hierover informeren en hen op deze manier helpen met hun situatie.

Zo combineer ik werk en studie

Mijn beschikbaarheid kan ik zelf aangeven, op deze manier kan ik zelf bepalen wanneer ik werk. Doordat ik relatief weinig colleges heb kan ik overdag werken en 's avonds of in het weekend aan zelfstudie doen. Aethon maakt goede afspraken met de organisatie waar je terechtkomt en heeft daarnaast praktische zaken zoals het uitbetalen van loon en de urenregistratie goed op orde. Wat voor mij een geruststelling is.  

Meer weten over de carrière van Robbert?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer