Wat mij vooral aantrok in Aethon is de mogelijkheid om door te groeien

Mijn naam is Simon Hoogerwaard, 31 jaar en ik ben planner bij Aethon. Ik heb de opleiding Management, Economie & Recht (MER) gevolgd aan de InHolland in Rotterdam met afstudeerrichting kwaliteitsmanagement. In mijn vrije tijd sport ik graag, leer ik Spaans en als het mooi weer is ga ik graag BBQ-en in het park. Toen ik een baan aan het zoeken was zag ik de vacature van Aethon voor de functie van planner die mij meteen aansprak. Een spin in het web bij een snelgroeiend bedrijf, precies wat ik zocht! 

OPTIMALE INZET
Als planner ben je een matchmaker; je matcht de vraag vanuit je klanten en de behoeften van je (externe) medewerkers om te werken. Uiteraard is dit niet zo makkelijk als het lijkt. Sommige dagen zijn zeer hectisch, maar aan het eind van de dag kan ik er (meestal) met een goed gevoel op terugkijken. Een goede planner kijkt zo ver mogelijk vooruit en probeert op strategisch niveau een klant(portefeuille) te beheren. Denk bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van beschikbare medewerkers in de regio en hen zo breed mogelijk in te zetten.

DOORGROEIEN ALS COMMUNICATIESPECIALIST
Wat mij vooral aantrok in Aethon is de mogelijkheid om door te groeien. Nu, bijna 2 jaar later, zit ik midden in het proces hiervan. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als planner ontwikkel ik mij als communicatiespecialist. In deze rol zal ik het team van de planning begeleiden en trainen om de kwaliteit van onze dienstverlening structureel naar een hoger niveau te tillen. 

Model.CurrentBlock.Artikel.DisplayName

"Samen werken aan een gezamenlijk doel en dit behalen vind ik het mooiste wat er is."

Een mooi moment vind ik het altijd als ik een medewerker heb gebeld die last minute een dienst oppakt. Op dat moment worden zorgbehoevende mensen door onze medewerker geholpen, is de klant uit de brand geholpen, de medewerker kan doen waar hij/zij goed in is en Aethon bewijst wederom haar meerwaarde. Met zijn allen werken we aan een gezamenlijk doel en dit behalen vind ik het mooiste wat er is.

Word planner bij Aethon

Lijk het je leuk om planner bij Aethon te worden? Join Aethon en volg met je planner collega's een intern trainingsprogramma om jezelf steeds verder te ontwikkelen. 
BEKIJK NU DE VACATURES

Meer informatie?

Wij zijn Aethon