Hi, Ik ben Rianne

Ik ben Rianne Heikoop en ik ben 23 jaar. Ik volg een opleiding tot verzorgende IG niveau 3 aan het Albeda College in Rotterdam. In mijn vrije tijd zing ik graag en sport ik twee keer in de week. Daarnaast geniet ik van dagjes uit, ga ik graag naar de bioscoop, met vrienden uit eten, of gewoon lekker zelf koken. Werken bij Aethon is voor mij een vaste baan. Bij mijn vorige werkgever mocht ik mijn opleiding verzorgende IG niet afmaken vanwege reorganisatie. Aethon heeft mij nu de kans gegeven om de opleiding af te maken en faciliteert daarbij alles. Dit geeft mij meerdere mogelijkheden voor de toekomst in het vooruitzicht.

Rianne Heikoop

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

In samenwerking met Aethon en het Albeda collega is er een persoonlijk traject voor mij opgesteld. Het is voor mij belangrijk dat er brood op de plank komt, maar ook zeer zeker dat ik mijn diploma behaal. De dingen die ik leer van mijn opleiding kan ik ook deels al in praktijk brengen waardoor leren en studeren hand in hand gaan. Ik zit nu in de ouderenzorg bij mijn huidige opdracht bij Warande, maar straks ga ik ook aan de slag met een nieuwe uitdaging in de thuiszorg. In mijn werk mag ik alle handelingen van niveau 3 al uitvoeren, dankzij het algemene opleidingstraject.

Zo combineer ik werk en studie

Ik kan leren voor mijn studie en werken bij Aethon goed combineren omdat ik zelf kan bepalen hoeveel ik werk naast mijn studie. Doordat Aethon mijn volledige studie faciliteert is werk en studie bijna één geworden. Mijn studie komt in de praktijk echt tot leven, maar ik krijg goed de ruimte om zelf mijn planning en balans te vinden hiertussen. Om te zorgen dat ik overal kan werken en op tijd thuis kan zijn heb ik ook een leaseauto van Aethon, waardoor ik nog flexibeler ben.

Meer weten over de carrière van Rianne?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer