JOUW ONTWIKKELING IN DE HOOGSTE VERSNELLING!
De behoefte naar zorgprofessionals zoals jij is enorm – je hebt de banen voor het uitkiezen. Ben je ready voor de volgende stap in je carrière? Hoe kies je dan voor de baan die het beste bij je past? En biedt jouw volgende stap voldoende uitdaging en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Aethon helpt je hierbij!

Wil je als verpleegkundige afwisselend én belangrijk werk waarin je de zorg een stap vooruit kunt helpen? En zoek je een baan waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht én groei? Dan is het Traineeship Verpleegkunde wat voor jou! Daarnaast krijg je voor dit programma 144 van de 184 punten, die je kan laten meetellen voor je kwaliteitsregister. 

WAT GA JE DOEN?
In twee jaar tijd werk je bij één of meerdere opdrachtgever(s) in de zorg. We hebben mogelijkheden binnen de thuiszorg en thuiswonen (o.a. gehandicaptenzorg en verpleeghuizen).

Wij dagen je uit om ook echt op jouw niveau te werken. Naast de dagelijkse werkzaamheden aan bed, is het de bedoeling dat jij je bezighoudt met de kwaliteit en organisatie van de zorg. Echt dat stapje extra doen en waarbij je overstijgend gaat (leren) denken.

TIJDSPAD
Je gaat je twee jaar lang verdiepen in de diversiteit binnen de ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg. Tussentijds volg je een uitdagend trainingsaanbod gebaseerd op drie thema’s: Jouw persoonlijke ontwikkeling, de kwaliteit van de zorg en de organisatie van de zorg. Via ons opleidingsinstituut heb je toegang tot een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Je hebt een maandelijkse lesdag waarin je ook ervaringen en leermomenten deelt. Gedurende het traject is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt je persoonlijk gecoacht, begeleid en opgeleid door Aethon, de opleider en de werkplek.

JOUW TALENT

  • Je hebt je diploma Verpleegkunde behaald
  • Je bent BIG-geregistreerd
  • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring
  • Je bent ondernemend en zelfstandig
  • Je bent ambitieus en initiatiefrijk
  • Je bent gericht op samenwerken en netwerken

BAANGARANTIE
Na het doorlopen van het Traineeship Verpleegkunde van twee jaar stroom je door naar een vaste baan bij de opdrachtgever waar je de afgelopen twee jaar het programma hebt gevolgd. Die baangarantie heb je dus!

Ben jij enthousiast? Schrijf je dan snel in en start zo snel mogelijk! 

* Studeer jij nog, maar wil jij je wel alvast aanmelden? Dat kan! Vanaf je laatste studiejaar kun je je inschrijven voor het Traineeship Verpleegkunde. Je komt in aanmerking zodra je bent afgestudeerd én je BIG-registratie hebt.

Aethon: Talent in goede banen

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen je uit, leiden je op en bieden jou de leukste (bij)banen. Meer dan 70 van onze opdrachtgevers vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met startklare talenten zoals jij.