Hi, Ik ben Nisa

Mijn naam is Nisa Cavus en ik ben 23 jaar. Ik zit in mijn derde jaar van mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik regelmatig winkelen. Om fit te blijven ga ik graag zwemmen. Ik werk nu al ruim twee jaar bij Aethon en mijn bijbaan past bij mijn opleiding. Na mijn opleiding wil ik ook voor de overheid werken en de gemeente is een goed begin. Aethon brengt mij dichterbij de gemeente dan een normaal uitzendbureau.

Nisa:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Sinds maart 2015 werk ik bij de gemeente Hilvarenbeek. Ik heb daarvoor ook bij andere gemeenten gewerkt en vind het interessant om de overeenkomsten en verschillen te zien. Elke gemeente heeft haar eigen werkwijze waardoor je tijdens je bijbaan veel kennis en ervaring opdoet. Het fijne aan werken bij Aethon is dat je aan kan geven waar jouw interesse ligt en welke werkzaamheden je liever verricht. Toen ik solliciteerde bij Aethon had ik niet gedacht dat ik ook andere werkzaamheden dan 'burgerzaken' mocht uitvoeren. Het is een leerzame baan waarbij je diverse taken kan uitvoeren in de loop van de tijd.

Zo combineer ik werk en studie

Ik kan mijn studie goed combineren met mijn werk. Vaak heb ik maar één college per dag en ga ik voor of na mijn college werken. Aethon werkt zeer flexibel en is juist voor studenten erg handig. Je mag je uren zelf invullen wat veel vrijheid geeft. De flexibiliteit maakt het mogelijk dat ik werk wanneer ik kan. Minstens eenmaal per jaar is er een evaluatiegesprek met de regiomanager om te kijken hoe het gaat en of je tips of opmerkingen hebt. Ik kan mijn regiomanager altijd benaderen voor eventuele problemen of vragen. Het contact met de regiomanager en de werknemers verloopt zeer soepel.

Meer weten over de carrière van Nisa?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer